Van élet a húson túl? – Megfőztük Jamie Oliver vega muszakáját
A múltkori londoni látogatás után lássuk, mit tud Jamie Oliver új szakácskönyve!
A múltkori londoni látogatás után lássuk, mit tud Jamie Oliver új szakácskönyve!
„Legyen a zöldség az étkezés főszereplője” – ez volt az egyik fő célkitűzése Jamie Oliver a napokban Magyarországon is megjelenő könyvének. A mű alapjai nyolc évvel ezelőtt készültek el, akkor azonban a sztárszakács úgy érezte, még nem érett meg erre a gondolkodásra a világ, ezért most robbantott. És rögtön mekkorát szólt! Beszámoló a Jamie londoni irodájában tett látogatásunkról – ahol egyedül mi képviselhettük a magyar sajtót.
Egy tál napsütötte Toscanát valakinek?
Csokis, almás, szilvás, túrós, mogyorós… – Ki az, aki még szomorkodni tud egy ilyen lista után?
Szilvás kulfi: Minden falat fagylalt be lesz puszilva
Ha szeretnétek rövid idő alatt szuper háziasszonnyá válni, vagy legalábbis annak tűnni, olvassátok el Flóra időspóroló főzési tippjeit. Mi bekajáltuk eddig, hogy van egy időnyerője vagy nem alszik. Viszont lassan kifogy a tuti ötletekből, úgyhogy kommentben tőletek várja, hogy mivel villanthat villámgyorsan legközelebb.
A tenger friss lehelete a szádban.
A rántott savanyú uborkától a forralt diétás kóláig… Mi volt a legbizarrabb étel, amit valaha kóstoltál?