Színes, zöldséges nasik strandra, avagy: kitörés a túlárazott lángos-sült hekk-palacsinta Bermuda-háromszögéből (Recepttel!)
Mondj nemet a zsírban sült tészták diktatúrájára!
Mondj nemet a zsírban sült tészták diktatúrájára!
Ha vágyat érzel valamilyen házi készítésű édességre, de tíz percnél több melót nem tennél bele, mindenképpen olvasd el ezt a cikket.
Ezen a tányéron minden szezonális – és egyszerűen csodálatos! Szentesi már mutatja is, hogyan készítsd el:
Miért volna illetlen és érzéketlen a vegán mascarponét nem hívni „olasz stílusú növényi krém”-nek?
Szevasztok, gyerekek!
Konyhai hack kezdőknek és naivoknak: a tésztafőzéshez használt forrásban lévő vizet előre felforralod és lefagyasztva tárolod a következő főzésig… na, ennél hasznosabb ötleteket gyűjtöttünk.
Nagy, lila és fényes. Mi az?
Mondjuk is gyorsan, miért egyél hummuszt: mert finom, szuper egészséges, az egyik alapanyagát tartják az afrodiziákumok királynőjének, ráadásul csodás ételeket lehet készíteni a felhasználásával!