Veszteségek után vágtak ismét bele

Az érzelmes posztban Teigen megosztotta, hogy a kisfiú, Wren Alexander Stephens, béranya segítségével jött világra június 19-én, éjfél előtt néhány perccel. Középső nevét a béranya, Alexandra után kapta.

„Amióta az eszemet tudom, mindig is négy gyereket akartam”

– írja Teigen a posztban. De azután, hogy 2020-ban elvesztették fiukat, Jacket, nem gondolta, hogy képes lesz még több babát kihordani. Akkoriban úgy nyilatkozott, hogy a huszadik héten elvetélt, most azonban kiderült, hogy egy életmentő abortusz vezetett a terhesség végéhez. „Nagyjából a felénél vált világossá, hogy ő nem fogja túlélni, és én sem fogom túlélni orvosi beavatkozás nélkül” – mesélte a modell, utalva többek között a terhessége során tapasztalt kontrollálhatatlan vérzésre.

A következő évben, amikor Legenddel béranyaprogramban vettek részt, még az is felmerült a párban, hogy két béranya segítségével egy ikerpárral bővüljön a családjuk (addigra már volt két gyerekük).

Azzal párhuzamosan azonban, hogy a béranyaprogram kezdetét vette, Teigen úgy érezte, mégis készen áll egy újabb terhességre.

„A legrosszabbat már láttuk. Megígértem, hogy rendben leszek, bármi történik is. Emlékszem, azt mondtam, hogy egyszerűen nem tudok egész életemben azzal élni, hogy meg kellett volna-e próbálnom még egyszer.”

Ismét belevágtak az IVF-eljárásba – amelynek lényege, hogy a megtermékenyítés a szervezeten kívül történik. Ezt alkalmazta a pár akkor is, amikor 2016-ban lányukat, Lunát és két évvel később fiukat, Milest várták. Közben viszont megismerkedtek Alexandrával, az első találkozásukra Teigen így emlékezik vissza: „Abban a pillanatban tudtam, hogy ő a tökéletes ember számunkra, amikor először beszéltünk vele.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés

Az embrióátültetés folyamata, bár fárasztó volt, de rendben zajlott

Ezzel párhuzamosan Teigen saját terhessége is egyre előrehaladottabb állapotba került. „Ahogy egyre biztosabb volt, hogy az én terhességem problémamentes lesz, nagy örömmel értesültünk arról, hogy Alexandra egy kisfiút vár – írja. – A mi kisfiunkat.” 

A pár harmadik gyereke, Esti, 2023 januárjában született, és alig öt hónappal később megérkezett Wren Alexander Stephens. „Június 19-én éjfél előtt néhány perccel szemtanúja lehettem, ahogy a legszebb nő, a barátom, a béranyánk egy kis káosz közepette, de erővel, tiszta örömmel és szeretettel szül” – folytatta Teigen, megköszönve Alexandrának a „hihetetlen ajándékot”.

„Annyira boldogok vagyunk, hogy elmondhatjuk a világnak, hogy itt van, egy örökre hozzád kötődő névvel – zárta Teigen.

– A szívünk és az otthonunk hivatalosan is megtelt.”

Kiemelt kép forrása: Getty Images / Jemal Countess /GA / Contributor

Mózes Zsófi