Ajándéknak is tuti: klasszikus és kókuszos tojáslikőr receptet teszteltünk, hogy te már ne rontsd el
Vigyáz, kész, rajt… indulhat a gyártás.
Vigyáz, kész, rajt… indulhat a gyártás.
Három pikk-pakk recept, hogy együtt ehessen egy finomat a család, mégse kelljen sokáig a konyhában rostokolni senkinek.
Íme, három varázslatosan finom, mégis pofon egyszerű csokis keksz, méghozzá egyenesen Stahl Judit konyhájából!
Rozé pezsgő, rák, kaviár, rizottó, sáfrány... Kell több? Nem mond ez eleget?
Barabás Évi és Fiala Borcsa olyanok a konyhában, mint két nevetgélő kamaszlány egy házibulira készülve. Megosztják egymással a külföldi munkás tapasztalataikat, és azt is kitalálják, hogy miből fognak meggazdagodni. A nagyszabású ötlet alapja a krumpli…
Vigyázat! Hamar függőséget okoz!
„Csak annak megy majd előre a karrierje, aki 100 százalékon teljesít a munkájában, legyen az utcaseprő vagy minisztériumi dolgozó. Ha valakiben van alázat és tudásvágy, az eléri, amit szeretne” – vallja a Konyhafőnök VIP új zsűritagja, aki egy Michelin-csillaggal jött haza, hogy tudást adjon át a hazai szakmának.
Vajon ki fogja megnyerni a palacsinták késhegyig, de legalábbis fakanálig fajuló csatáját?