Tudod, mi az a blansírozás, sokkolás, smizírozás? – A WMN konyhatechnikai kvízéből kiderül
Úgy érzed, igazi profi vagy a konyhában? Hát lássuk!
Úgy érzed, igazi profi vagy a konyhában? Hát lássuk!
Feljegyzéseim a konyhából – Szentesi Éva.
Zöldséghéjból alaplé, reteklevélből pesztó? Simán! Reméljük, a cikk olvasása után te is észreveszed a konyhai maradékokban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket!
Kedves gombaszkeptikusok, ezzel a két recepttel szeretnénk meggyőzni titeket, hogy gombát enni jó:
Tóth Flóra a szerkesztőség egyik nagy kávérajongója, aki nemcsak inni, de enni is nagyon szereti a kávét. Így a világnapjára néhány kávés recepttel készült nektek.
Molykisokos, indiai köftével és gyors, megúszós pekingi kacsával.
Az apropó egy „fincsi” kis epekímélő diéta, a végeredmény azonban sokkal csábosabb!
Emlékeztek a fantaszeletre? Tudjátok, hogy készül az ehető tóparti csendélet? Szuper nyári receptek strandra… vagy akárhová.