Sörrel hosszan süldögélő, illatos kacsacomb karamellizált zöldségekkel
A csontról leomló, szaftos, ropogós külsejű kacsapecsenye titka, nyamm:
A csontról leomló, szaftos, ropogós külsejű kacsapecsenye titka, nyamm:
Nem mindig azt kapod, amire vágysz. Helyette viszont megadja az élet, amire szükséged van. Mondja kollégánk, akit cserbenhagyott a szerelő. Aztán:
Fantasztikus filléres finomságok Flóra konyhájából, ahol mindig szempont, hogy a gyorsan és a könnyen elkészülhessen az ennivaló.
Száz emlék, egy recept.
Fiala Borcsa egy fantasztikusan izgalmas versenyen járt Zágrábban, ahol a magyar versenyző múzsája a nagymamája. Olvassátok el a történetét!
Azt mondják, az emberek a pacalt illetően három csoportra oszthatók: aki szereti, aki utálja, és aki még soha nem próbálta. Te melyikbe tartozol? Reméljük, ha a harmadikba, akkor most sikerül téged meggyőznünk, hogy az elsőben a helyed! Tegyél bendőt a bendődbe, hiszen ma van a pacal világnapja!
Íme, egy friss, egészséges, alacsony kalóriatartalmú, és nagyon egyszerűen elkészíthető étel Szentesi konyhájából.
Gondoltatok az elmúlt években arra, hogy a főzés mennyire energiaigényes? Valószínűleg nem. Most viszont a diskurzus része, hogy hogyan tudjuk a fogyasztásunkat a bizonyos átlag alatt tartani. Olyan ételekre hozunk ötletet, amik kevés energiával készülnek, ráadásul az ősz top kedvenc alapanyagából, a sütőtökből.