Mégmégmég

Legkedveltebb

„Számomra az nem kutyatartás, ha az állat az udvaron, a családi életből kiszorítva él” – Boncz Edit és a Kutyatár története

WMN Life – 2024. április 13. – TD

Nem szereti, ha hétköznapi hősnek nevezik, pedig pontosan megtestesíti azt, amit ez a fogalom jelent. Boncz Edit az életét tette fel az állatvédelemre, aminek ugyanúgy része a bántalmazott kutyák kimentése, mint a társadalom edukációja.

Videó

Mi a legbüdösebb dolog a világon? – Nyílt lapokkal Csuja Imrével, Debreczeny Csabával, Friedenthal Zoltánnal és Kerekes Évával

2024. április 23. – TF

Ez az adás tele van mélységgel és magassággal! Egy műsorban beszélhetünk ugyanis Karsai Dániel küzdelmeiről nagyon komolyan, és a licitálhatunk egymásra igazán könnyed témákban. Nyílt lapokkal az Örkény Színház művészeivel.

„Két lábbal a földön álló vidéki csávó” – Rákóczi Feri volt az Elviszlek magammal vendége

2024. április 18. – BG

Örök untermannság, karikírozott vidékiség, smúzolás, családi minták és azok meghaladása: csak néhány téma, ami szóba került a legutóbbi Elviszlekben, amelynek vendége Rákóczi Feri rádiós volt.

Rákóczi Feri: Nem tudtam normálisan szeretni – Elviszlek magammal

2024. április 17. – DTK

Vadon Jani távozása után megfordult a fejükben, hogy abbahagyják. De nem tették, így Rákóczi Feri másfél évtized után is ébreszti a fél országot Sebestyén Balázzsal együtt. De nem csak emiatt érdekes. Sőt. Szülői minták és párkapcsolati működések, na meg a jó kis elvehetetlen és megmásíthatatlan vidéki magyar vér… itt az e heti Elviszlek!

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Podcast

Lányok és a természettudomány – miért veszik el a kedvüket tőle?!

2024. április 22. – TF, KAd

A legtöbb lánynak már kisiskolás korban elveszik a kedvét a természettudományoktól (elhitetik, hogy nem jók benne), ami összességében hozzájárul a nemek közötti bérszakadékhoz. Mit lehet tenni ez ellen?

„A közösségi médiának köszönhetően csinálhatom azt, amit szeretek” – B. Nagy Réka a Popfilterben

2024. április 1. – CSA

Hogyan lehet két lábbal a földön állni, ha minden online mozzanatodat sok százezer ember követi? B. Nagy Rékának sikerült. És ez nemcsak hat mentett kutyájának jó, hanem nekünk is.

„Ha e-mailben kérek valamit, az nekik olyan, mintha azt mondanám, agyagtáblára égessétek, és küldjétek el futárral” – Nyáry Luca és Nyáry Krisztián a Popfilterben

2024. március 25. – CSA

Belesni egy elképesztően szórakoztató családi csetcsoportba – nagyjából ilyen érzés meghallgatni az e heti Popfiltert, amelyben a sok nevetés mellett azért bőven akad mélység is. Mit ad az online kommunikáció egy család életéhez?

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >