Mégmégmég

Legkedveltebb

Videó

Szilágyi Liliána: Évekbe telt, mire ki tudtam mondani, hogy apám bántalmazott – Elviszlek magammal

2021. december 29. – DTK

Az Elviszlek magammal történetének leghosszabb, legnehezebb… és talán legfájdalmasabb beszélgetése. Csodáljuk Lilut a bátorságáért és az erejéért. És drukkolunk neki, hogy mostantól valóban szabadon és boldogan élhessen. Valamint köszönjük a bizalmát.

„Már nem félek semmitől” – Te+én 2.0: A WMN-csapat

2021. december 24. – TF

Karácsonyra még az eddig megszokottnál is többet adunk, mutatunk magunkból nektek. Reméljük, szeretni fogjátok.

Lakatos László humorista: „Bennem van, hogy azért, mert te cigány vagy, neked jobban kell teljesíteni” – Elviszlek magammal

2021. december 22. – DTK

Lakatos László humorista az év utolsó előtti Elviszlek-epizódjában. Csupa kedvesség, csupa alázat… és csupa csirkepaprikás; gondosan bedobozolva, még melegen. Mert aki szeret, az etet, márpedig szeretni muszáj, akár ismeretlenül is. Mi pedig tanuljunk tőlük, mert ránk fér. Nézzétek meg, itt:

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >

Podcast

„Beyoncét akartuk, de hát csak én lettem” – Szilveszteri Popfilter Extra

2021. december 27. – CSA

Ebben az adásban minden van. Targoncás rablás, japán kerti törpék, Dzsúdló alsónadrágja és Fluor Tomi presszószabálya, gombaszakértő, bikinis Harry Potter, gengszterrappelő rocksztárok, gőzmozdony és trollkodó Fekete Giorgio. Vidám év végét kíván a Popfilter stábja!

Nem parazitái vagyunk a bolygónak, hanem, mint minden élőlény, a természet részei – Komposzt: Ökoanyu podcastja a WMN-en

2021. december 23. – NRO

A természet részei vagyunk, és a természet is itt él bennünk – csak meg kell találnunk, hogyan kapcsolódhatunk újra hozzá.

„A mostani gyerekeknek már fogalma sincs, hogy mit jelent az, hogy valaminek vége van” – Mitől olyan népszerűek a podcastok?

2021. december 21. – CSA

Miért hallgat egyre több ember podcastokat? Mit kapunk meg ettől a műfajtól, amit máshonnan nem? És miért jó ez mindenkinek, a készítőktől a közönségen át a hirdetőkig? Ezekről és sok más érdekességről beszélgetett Csepelyi Adri a téma érintettjeivel és szakértőivel, egy… podcastban.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >