WMN Life
WMN Life

Nem elég, ha évente egyszer beoltatjuk – Vizsgálatok, amiket mindenképpen el kell(ene) végeztetni kutyán, macskán

WMN Life – 2024.07.15. – TD

„Bezzeg falun nem voltak ilyen badarságok, mint oltás, meg fogkőleszedés, meg bűzmirigy, mégis megmaradtak az állatok” – mondta megboldogult nagyapám, megfeledkezve arról, hogy kedvenc Bodrija 7 év helyett talán 15-öt is élhetett volna, ha ezekre az „úri huncutságokra”, „felesleges pénzköltésekre” sort kerítenek. Sokszor ugyanis épp a bagatellnek tűnő problémák okozzák a komoly betegségeket, amiket egy kis odafigyeléssel kivédhetnénk.

„Anyám a szemembe nézett, és azt mondta: még lemondhatom az esküvőt” – amikor mindenki tudja, hogy rossz ötlet a frigy, rajtad kívül

WMN Life – 2024.07.14. – ZKB

Az esküvő egy pár életének legszebb napja, az igen pedig egyenes út a közös földi mennyország felé. Kivéve, amikor a szerelmeseket leszámítva mindenkinek teljesen egyértelmű, hogy a nagy nap elkerülhetetlenül csak egy dologhoz vezet: katasztrófához.

Ha szemüveget viselsz, ilyennek látnak mások

WMN Life – 2024.07.14. – KAd

Előny vagy hátrány az ismerkedésnél a szemüveg? Milyen tulajdonságokat kapcsolunk automatikusan egy szemüveget viselő ismeretlenhez? Van-e különbség a szemüveget viselő nők és férfiak megítélésben? Mi a helyzet a napszemüveggel?

A te családod tudja, milyen temetést szeretnél majd magadnak? A halálmappa a haldoklót és a gyászolót is segíti

WMN Life – 2024.07.14. – TD

Hogy képzeled el az utolsó 24 órád? Milyen ruhában szeretnéd, hogy eltemessenek? A kutyád kihez kerül majd – és az illető honnan fogja tudni, mikor kapott utoljára oltást? Na és a Facebook-profilod – azzal vajon mi lesz? Ezekről a témákról a többségünk nem szívesen beszél – pedig ha tetszik, ha nem, előbb-utóbb mindannyiunk életében aktuálissá válnak. Ebben segíthet a halálmappa összeállítása.

„Azt is elviseltem, hogy bezár, csak ne bántson. Nem szolgáltam rá, hogy kést szorítson a torkomhoz” – Anikó története

WMN Life – 2024.07.13. – FB

A harmincas éveiben járó Anikó jelenleg egy átmeneti szállón él. A férje tette földönfutóvá: szabályosan el kellett szöknie az otthonából, mert az életét féltette. Jelenleg azon dolgozik, hogy visszakaphassa a gyerekeit. Az éveken át tartó abúzus során maradandó sérüléseket szenvedett, kitörtek a fogai, megsérült a koponyája, és halláskárosult lett, de a lelki sebek még súlyosabbak, poszttraumás stressztől szenved.

Az egyetemi adjunktus, aki kovácsmester is: Thiele Ádám egy hegyoldalon él és dolgozik

WMN Life – 2024.07.13. – BSz

Tíz évvel ezelőtt saját kezűleg épített házat, azaz kovácsműhelyt magának, hogy a világtól elvonulva alkothasson és kutathasson anélkül, hogy zavarná a szomszédokat. Amikor pedig éppen nem kutat vagy kovácsol, akkor kézzel kaszál vagy teknőt váj saját készítésű szerszámaival.

Macskatetem, krokodil és halálos poén: a legbizarrabb futballtörténetek

WMN Life – 2024.07.13. – CSA

Miért van kitiltva a zeller a Chelsea stadionjából? Szürreális futballsztorik elásott macskáktól szerencsét hozó kutyaharapásig.

Egyre drágul a fagylalt – de honnan lehet már ránézésre felismerni, hogy a pénzünkért jó minőséget kapunk-e?

WMN Life – 2024.07.13. – DD

Pataki Ádám cukrászmesterrel beszélgettünk az egyre dráguló fagylaltárakról és arról, honnan ismerhető fel a minőség:

< 1 2 3 4 5 6 7 >