WMN Life
WMN Life

A személyzet előtt verték és alázták a szexrabszolgákat – áldozatok százai perelik az országos szállodaláncot

WMN Life – 2024.07.12. – SzAE

A takarítószemélyzet minden reggel összeszedte a véres törülközőket és a használt óvszereket, aztán az élet ment tovább. Mert „van az a pénz”.

Iván Sára karmester: A Halott Pénz koncertjén felkiáltottam, hogy hú, ez a szextakkord de jó volt!

WMN Life – 2024.07.12. – FB

Iván Sára a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház 29 éves karmestere ha zenét hall, nem is tud másra figyelni: volt, hogy egy vonaton zörgő sörösdoboztól került teljes flow-ba.

Zsákban húzzuk magunk után a műanyag palackokat, de nem működik, megtelt, visszadobja az automata

WMN Life – 2024.07.11. – BSz

Egyes családok a spájzban gyűjtögetik a flakonokat, szigorúan 120 literes szemeteszsákokban, hogy aztán a következő nagy bevásárlásra egyetlen családtag egy dugig megpakolt autóval induljon vásárolni, és visszaváltani.

Segítünk eligazodni: hasznos tudnivalók a gyerek születése előtt és után járó juttatásokról

WMN Life – 2024.07.11. – DD

Ha te is nehezen igazodsz el a különböző családtámogatási rendszerekben, akkor ez a cikk és podcast neked készült.

Az alföldi ultrafutó, aki 104 órás pályacsúccsal tett meg 480 km-t a Himalájában – Toldi Péter története

WMN Life – 2024.07.11. – MD

„Ti Hell (Pokoli) Ultrának hívjátok ezt a versenyt, de szerintem tévedtek. Én még soha ennyiszer nem éreztem magam ilyen közel a mennyországhoz! Csak az emberek hajlamosak elfelejteni: ahhoz, hogy oda jussunk, előbb bizony meg is kell halni.”

„Orvosként fontos abba is belegondolni, hogyan érezném magam, ha az édesanyámmal bánnának méltatlanul” – ismerjétek meg a Nődokikat

WMN Life – 2024.07.10. – FR

Dr. Czébely-Lénárt András, dr. Baradács István és dr. Csirzó Ádám, azaz a Nődokik, idén év elején saját ötlet alapján hozták létre a csatornájukat, amelyen rengeteg nőt érintő, a női intim egészségre és működésre vonatkozó témákról – mint a mesterséges megtermékenyítés, az egészséges hüvelyflóra vagy a menopauza – beszélnek tabuk nélkül, szakszerűen, ám közérthetően és közvetlenül. Ismerjétek meg őket!

Az infantilizálódott társadalomban egyre nehezebb várni valamire – a késleltetés képességéről és fontosságáról

WMN Life – 2024.07.10. – SzHA

A gyerek az érzelmekről való visszajelzést a szülőtől kapja. Ő tanítja azonosítani, mit érzünk, és mit kezdjünk a kellemes és kellemetlen érzésekkel. Ha a szülő érzelemszabályozása nem megfelelő, és türelmetlen, következetlen, akkor a gyereknek is nehéz lesz megtanulnia várni.

Sir David Attenborough-nak köszönhetjük a teniszlabdák színét, de lehetnének sokkal zöldebbek is

WMN Life – 2024.07.10. – MD

A brit természettudósnak fontos szerepe volt abban, hogy a teniszlabdák elnyerjék mostani színüket. Ami a zöld… vagy inkább a sárga? Bár a pontos válasz régóta vita tárgya a sportág kedvelőinek körében, az egyre inkább látszik, hogy a rövid életű teniszlabdák újrahasznosítására jobban oda kellene figyelni: ugyanis évi több millió darab végzi belőlük a kukában.

< 1 2 3 4 5 6 7 >