Nyáry Luca cikkei

Összesen: 133 db cikk

Hat karácsony anya nélkül – Nyáry Luca karácsonyi hiánynaplója

WMN Ünnp – 2023. november 30. – NyL

Elvesztett anyukád kedvenc díszeibe, szokásaiba, nézésébe kapaszkodva töltöttél már el karácsonyokat? Nyáry Luca igen. Többet is. Most elmeséli nekünk, hogy még jobban örüljünk azoknak, akiket meg tudunk ölelni.

Felemel, hogy eltiporjon – így gyűlölteti meg a média a közönséggel a „bonyolult nőket”

WMN Life – 2023. november 24. – NyL

A legnépszerűtlenebb férfiak listáját Bill Cosby szexuális ragadozó vezeti, a legkevésbé kedvelt nőkét pedig Oprah, amiért „nem lehet vele azonosulni”. Itt az idő végiggondolni, mennyire említhető egy lapon a két „bűn”.

Ha van rólad kép a neten, veszélyben vagy – egyre több embert érint az MI-vel történő szexuális bántalmazás

WMN Life – 2023. november 11. – NyL

Tele a TikTok, az Instagram és a Google az olyan oldalak hirdetéseivel, amik a mesterséges intelligencia segítségével másodpercek alatt „vetkőztetik le” bármely felhasználó fotóját. Nem csoda, hogy lassan minden hétre jut egy visszaélésről szóló hír.

Így lopta el a milliárdosok stílusát az őket legjobban gyűlölő generáció

WMN Life – 2023. október 1. – NyL

A maga 9,6 milliárd megtekintésével az #oldmoney már jó ideje a TikTok egyik legfelkapottabb témája: a népszerű esztétikai és divatirányzat lényege, hogy utánozza a társadalmunk legkiváltságosabb rétegének hanyag eleganciáját. De vajon megehetjük úgy a gazdagokat, ha közben folyamatosan hasonlítani próbálunk rájuk?

Ha túl stresszes a fogamzásgátló- vagy a tesztvásárlás, sokan inkább lemondanak róla

WMN Life – 2023. szeptember 27. – NyL

„Eddig kellett volna okosnak lenni, a következőre már hiába húzza fel” – köpi oda a pénztáros, mikor egymás után olvassa be a szalagon lévő óvszer és a terhességi teszt vonalkódját. Ezek után nem meglepő a statisztika: sok fiatal épp a szégyenérzet miatt dönt úgy, hogy inkább lemond a fogamzásgátló szerekről. Nyáry Luca írása.

< 1 2 3 4 5 6 7 >