WMN Life
WMN Life

A szöges alma már a múlté – De mit tehetünk a vashiányos vérszegénység kezelésére?

WMN Life – 2024.04.23. – HV

A vas nem pótolható csupán pár bogyóval, ennél sokkal komplexebb kezelésre van szükség, aminek elengedhetetlen része a C-vitaminnal együtt bevitt, vasban gazdag élelmiszerek fogyasztása.

Akik nélkül a világ disztópia lenne – A beporzók óriási munkát végeznek az embereknek

WMN Life – 2024.04.23. – TF

A beporzók, vagyis különböző méhek, lepkék, legyek, molylepkék, darazsak és bogarak Európában nagyjából évi 5 milliárd eurónyi munkát végeznek el a mezőgazdaságnak – mégsem vigyázunk rájuk eléggé.

Egy magyar doktornő harca a dzsungelben: Cserepka Jánosné dr. Ilonka Margit története

WMN Life – 2024.04.22. – MLM

A Nobel-békedíjas orvos-lelkész Albert Schweitzerről és a ma is működő, legendás lambaréné-i kórházról, ahol többek közt leprás és maláriás betegeket gyógyítottak, sokan hallottak már. A magyar Cserepka házaspárról azonban kevés szó esik, pedig életük, helytállásuk Schweitzeréhez hasonló.

Kotyogósból is lehet jó a specialty kávé, csak ismerni kell a titkát – A Röast kávépörkölő megnyitóján jártunk

WMN Life – 2024.04.22. – FR

Globálisan egyre nő a kávéfogyasztás, és itthon is mind többen nyitottak az újhullámos kávékra.

„A ruhát tisztára lehet mosni, a kezemet is, de a becsületemet nem” – Dávid története

WMN Life – 2024.04.22. – FB

Kőrösmezey Dávid, avagy a Lufis bácsi ismerős lehet a budapestieknek, minden délután a Nyugati pályaudvarnál árusít lufikat és Fedél Nélkült. Ismerjétek meg most a történetét is!

Kégl Ági: Reménytelenül szerelmesnek lenni negyvenes nőként

WMN Life – 2024.04.21. –

Ennyire félreértettem volna a jelzéseit? Még most, 40 fölött, ennyi tapasztalattal a hátam mögött is történhet velem ilyen alapvető optikai csalódás? Amit én szerelemnek néztem, az lehet, hogy a másiknak csupán futó kaland volt? Annyi kérdés zakatolhat az ember fejében, amikor reménytelenül, viszonzatlanul esik szerelembe.

Wilson Luca: A műköröm a XX. században kettéosztotta a női társadalmat – és ma?

WMN Life – 2024.04.21. – WL

Közel egy hónapja élem műkörmökkel az életemet, és e csekélyke tapasztalás alapján az embereket máris két csoportba soroltam. Vannak egyfelől azok, akik meg merik kérdezni, hogy törlöm ki így a fenekemet, és azok, akik nem.

Bereczki Szilvia: Otthont az itthonért – egy áttelepülő nehéz érzései

WMN Life – 2024.04.20. – BSz

Áruló az, aki első perctől kezdve otthon érzi magát egy országban, ami nem a szülőföldje? Új kollégánk, Bereczki Szilvia, Erdélyből költözött Magyarországra, és most elmeséli, milyen vegyes érzésekkel küzd az országváltás kapcsán.

< 1 2 3 4 5 6 7 >