WMN Life
WMN Life

Steiner Kristóf: Ez a jutalmad, ha a saját kerted műveled

WMN Life – 2021.10.17. – SK

„Kertet nevelni állandó munka, és épp úgy, mint az élet minden más területén, a befektetett energia megtérülése lutri. Van, aki számára ez bosszantó, és bizonytalanságot okoz, bennem viszont határtalanságot és tudatosságot ébresztett, hogy semmi sincs garantálva ezen a világon.”

Eszed, iszod, kened, ami a Bazi nagy görög lagziban a Windex, az nekem az ecet

WMN Life – 2021.10.17. – INK

Iliás-Nagy Kati óriási ecetrajongó, és most elmondja, mi mindenre használja (egy csomó pénzt és mérget spórolva ezzel) azon kívül, amire általában szokás. Szuper tippek, olvasd el:

Spermacsempészet az izraeli-palesztin konfliktus közepén

WMN Life – 2021.10.16. – GF

Elképesztő történetet közvetített az idei Wolrd Press Photo egyik díjnyertes sorozata: bebörtönzött palesztin férfiak a spermájuk kicsempészésével, és az abból született gyerekekkel folytatnak egyfajta szabadságharcot az elnyomás ellen.

„Jó, hát akkor szülünk!” – Egy mindig majdnem el nem készülő műsor legjobb sztorijai

WMN Life – 2021.10.15. – CSA, DD

Taxis akciójelenet, élő kávéfőző és fagyott keverőpult, röhögő- és köhögőgörcs, plusz néhány megmagyarázhatatlan fotó… A Popfilternél csak egyvalami szórakoztatóbb: az, ahogyan készül. Kulisszatitkok következnek!

Segítség, bolhainvázió! – Nem akarod kipróbálni…

WMN Life – 2021.10.15. – KAd

Mi történik, ha elszabadul a pokol egy lakásban bolhafronton? Kurucz Adrienn elmeséli:

Szentesi Éva: Minden világszám!

WMN Life – 2021.10.14. – SzÉ

„Hölgyeim és Uraim! Itt most egy különleges világszámnak lehettek szemtanúi!”

„Jack Nicholsonnak szülinapja volt, vettem neki egy doboz tojást meg egy női hálóinget” – Legbizarrabb álmaink

WMN Life – 2021.10.14. – CSA

„Janet Jackson háttértáncosa voltam, Sean Penn volt a szakdolgozati témavezetőm, és kergettek a sivatagi cápák” – ilyen és hasonló hibbant álmainkat osztjuk meg veletek, amelyek akkor nem is tűnnek annyira viccesnek. Na de ébredés után!

„A férfiak sem öregszenek másképp, mint a nők, csak nekik szabad” – Gondolatok a Ki fél az öregasszonyoktól? című könyv kapcsán

WMN Life – 2021.10.14. – KÁA

„Az öregasszony figurája visszataszító, ártalmas, veszélyes, és innen már csak egy lépés a boszorkányság vádja.” Szerzőnk a XVI. századról beszél e mondatban – vagy nem csak arról? Tényleg csak addig értékes egy nő a társadalom szemében, amíg szép és fiatal, vagy legalábbis annak látszik?

< 1 2 3 4 5 6 7 >