WMN Life
WMN Life

Az abortusz akkor a legveszélyesebb, ha tiltják vagy megbélyegeznek miatta

WMN Life – 2022.07.06. – MD

Hogyan hat a nőkre és a gyerekekre a kényszerített terhesség? Ennek járt utána pszichológiai kutatások segítségével Milanovich Domi.

A férfi nemi szerep az erőről és a sérthetetlenségről szól, sokszor mégis ez tűnik a világ legsérülékenyebb dolgának

WMN Life – 2022.07.04. – KÁA

A magyar a „buzi” szót a lehető legnagyobb természetességgel használja a rossz, kellemetlen, bosszantó és férfiatlan dolgokra, alapvetően megteremtve a párhuzamot, miszerint, ami buzi, az rossz. De miért buzizunk, és miért baj, ha megtesszük?

Fogdossa a nemi szervét a gyerek, hogy reagáljak? – Ezt érdemes tudni a gyerekkori maszturbációról

WMN Life – 2022.07.04. – GySz

Miért magánügy, és hogyan tudunk erről beszélni? – többek közt ezekre a kérdésekre is választ találhatunk dr. Gyurkó Szilvi összeállításából.

„A kezemet sem tudtam odanyújtani, hogy rárakjam a plexire” – Ilyen volt meglátogatni a börtönben lévő hozzátartozójukat

WMN Life – 2022.07.03. – MD

Hosszú látogatási tilalom után egy család most ment először beszélőre. Milanovich Domi elkísérte őket az úton, hogy jobban megismerhesse a történetüket. Ebből született ez a riport, ami sokat elárul a rendszer működéséről. Ne egy amerikai börtönt képzelj el.

Steiner Kristóf: Kötelességünk volna vállalni, hogy zavaros eszű hülyegyerekek IS vagyunk

WMN Life – 2022.06.30. – SK

Steiner Kristóf őszintén bevallja, egy nehezebb időszakán van túl, és most elmeséli nektek, hogyan mászott ki a gödörből, és mit tanult meg magáról, másokról és a mélypontokról időközben.

Kínlódsz az altatással? Nem vagy egyedül! – Egy anya tapasztalatai kilenc év alig alvás után

WMN Life – 2022.06.30. – SzAE

A várandósoknak mindig azt tanácsolják, hogy használják ki az időt az alvásra, mert később aztán jönnek az éjszakázások. Bármennyire irritálóan hangzik is, ez így igaz. Kivéve azoknál, akiknél nem. De megsúgjuk, ők vannak kevesebben.

Elképesztő csodafegyvere van. Szerették, és ettől ő is szeretetre képes – Dr. Gyurkó Szilvi gondolatai

WMN Life – 2022.06.29. – GySz

„Luca beszéde ezt mondta nekem, ebben a nagyon érzékeny állapotomban, amikor a szeretetem próbatétele az elengedés, hogy ne aggódjak, minden rendben lesz. A világ lehet bármilyen vacak hely néha, a gyerek rendben lesz” – amikor a gyerekjogi szakember nem gyerekjogi szakember, hanem anya. Aki épp elengedésben van. Dr. Gyurkó Szilvi csodálatos írását Nyáry Luca Pride-megnyitó beszéde ihlette:

< 1 2 3 4 5 6 7 >