WMN Life
WMN Life

„Azt szeretném, hogy minél tovább mellettem maradj” – A Szerelem egy életen át című netflixes dokumentumsorozatot ajánljuk

WMN Life – 2021.04.19. – KC

Vajon mi a titkuk azoknak a pároknak, amelynek tagjai egy életen át kitartanak egymás mellett, és több tíz év után is őszinte szeretettel fordulnak egymáshoz?

Szabó Anna Eszter: Talán egyszer nem érzem majd félelmetesnek, ha nőnek néznek

WMN Life – 2021.04.19. – SzAE

Ha belenézel a tükörbe, mit látsz? Kit látsz? Szerzőnk útja az önszeretet felé keserves és kacskaringós. De hát kié nem az?

Ha túl nagy a kupi, csukd rá az ajtót! – Szorongásoldó tippek kicsiknek és nagyoknak

WMN Life – 2021.04.19. – TF

Lehet tudatosan mérsékelni a szorongást a gyerekeknél és a felnőtteknél? Jótanácsok, tippek, gyakorlatok életvitelszerűen szorongóknak (vagyis szinte mindenkinek). Például az, hogy világjárvány idején egyszerűen semmi nem „ér”.

Steiner Kristóf: Minden porcikámmal a nyárra vagyok hangolva

WMN Life – 2021.04.18. – SK

Lehet, hogy idén a nyaralás fogalmát is át kell majd értékelnünk, de addig is merengjünk el a régi nyarakon, és várjuk együtt, hogy végre újra ujjatlan pólóban, strandpapucsban flangálhassunk!

Szabad egy kislányt szexi ruhába öltöztetni? Nem. (Vélemény – indoklással)

WMN Life – 2021.04.18. – TF

Aki egy felnőttes póz vagy egy hasvillantós felső miatt szexualitást lát egy gyereklányba, nem gondolkozik egészségesen. Ez valóban így van. De akkor miért „szexisítjük” mi magunk is a gyerekeket, akik még csak tanulgatják, mit jelent a nőiség, szexualitás, vonzalom? Tóth Flóra két kislány anyukájaként elmélkedik a „szexi” gyerekruhák kérdéséről.

„Drag queennek lenni ugyanúgy előadóművészet, mint a színészet” – Pillants be egy hazai drag queen életébe

WMN Life – 2021.04.18. – TD

A drag – azaz dress as girls – az egyik legösszetettebb művészeti ág, amihez nemcsak stílusérzék, hanem határtalan kreativitás, szexi mozgás és jó humor is szükséges. A drag queenek életét sok sztereotípia övezi, holott az extravagancia csak a színpadon jellemző rájuk.

Szürcsölhet-e egy férfi rózsaszín szívószállal margaritát, vagy kortyolhat-e egy nő whiskyt? – Nemek és a nekik osztott italok

WMN Life – 2021.04.17. – NyL

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyan dolgokat erőltessünk magunkra és magunkba, amiket nem élvezünk” – állítja Nyáry Luca, aki egy füst alatt leszámol az alkoholos italok gender-megközelítésével is.

A világ legszabadabb emberének érzi magát, amikor gitárt vesz a kezébe – Egy értelmileg akadályozott fiatalember története

WMN Life – 2021.04.17. – WMN

Farkas Gergő (23) az életét többféle (értelmi, beszéd- és mozgásbéli) akadályozottsággal éli, ám a tehetsége előtt nincsenek korlátok: úgy tépi a húrokat a gitáron, mint aki erre született. Egy csodálatos fiatalemberről mesél Gergő egykori tanára:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast