WMN Life
WMN Life

Álmodozó kislányból londoni divatiskola hallgatója - Ismerjétek meg a magyar lányt, aki már Rihannának is prezentált!

WMN Life – 2021.01.21. – BKK

Elszánt, fiatal, és tehetséges. Kislányként is a divattervezésről álmodott, és sokat tett az álmaiért, míg 22 évesen Rihanna márkájának tervezhetett. A Covid sem húzhatja keresztül az álmait.

Üss a szádra! Egy nő nem beszélhet ilyen csúnyán!

WMN Life – 2021.01.20. – CSA

Kutatások bizonyítják, hogy a káromkodás jó hatással van az emberre. Hát akkor miért ennyire hajmeresztő a XXI. században, ha egy nőt elragadnak az indulatai, vagy épp csak nevén meri nevezni a dolgokat? Tényleg csipkekesztyűvel kell a szavakhoz nyúlnunk?

„A boldogság majd úgy mellesleg bekövetkezik, te csak csináld a dolgodat” – 7+1 dolog, amit megtanultam Viktor Frankl könyvéből

WMN Life – 2021.01.20. – DE

A holokauszttúlélő osztrák pszichiáter picike könyve, amely „Az élet értelméről” címet viseli, tele van fontos gondolatokkal. Dudics Emesének a boldogságról adott felejthetetlen leckét.

A szülő nők magukra maradtak a hálapénz eltörlése miatt?

WMN Life – 2021.01.20. – WMN

A kérdés, ami rendszeresen elhangzik a magyar szülészeteken, amikor egy anya nemet szeretne mondani valamilyen beavatkozásra: „Asszonyom, ugye, nem szeretné a kisbabája életét veszélyeztetni?” A változások elindultak, de vajon jó irányba haladunk? Egy érintett anyuka összefoglalója a pillanatnyi helyzetről.

Átok az elnökre, védelmező varázslat és szerelemkötés – Boszorkányság a TikTokon

WMN Life – 2021.01.19. – NyL

Boszorkányok márpedig vannak, és kihasználva a modern lehetőségeket, a TikTokra tették át székhelyüket.

Fügödi naplók: A kevesebb – több? Nem segíthetünk mindenkinek

WMN Life – 2021.01.19. – BF

Hiába a szándék, a segíteni vágyás az egyik oldalról, és az igény a befogadásra a másikon, néha csak keserűség és frusztráció születik belőlük. Ilyenkor az embernek le kell ülni, szembenézni magával, a céljaival, a motivációival és a lehetőségeivel, majd levonni a megfelelő következtetéseket.

„Nem tartok ott, hogy környezettudatos legyek” – A világ az alacsonyabb jövedelműek szemszögéből

WMN Life – 2021.01.18. – KL

„A világ jelenlegi állapota lemondásra késztet mindenkit, a harcos vegánok pedig már-már lemondásra kényszerítenének mindenkit.” De vajon képes lehet-e lemondani a nehezen megszerzett javairól az, aki legalulról jött, és a saját erejéből küzdötte fel magát a jólét szintjére – kérdezi a szerzőnk, aki maga is nagy szegénységben nőtt fel.

„A szex pont egy Bogyó és Babóca hosszúságú” – 43 szülői vallomás – tőletek, másképp

WMN Life – 2021.01.18. – FB

„Egyik mindennapos tevékenységeim közé tartozik falattal a számban kakás feneket törölni.” Most ti mondtátok el másképp, hogy gyereketek van…

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast