WMN Life
WMN Life

„Sosem számítottam arra, hogy második feleség leszek. Senki sem számít rá” – De mit is jelent ez valójában?

WMN Life – 2021.08.01. – FR

Egy mozaikcsaládba mindenki veszteséggel érkezik, és igaz ez arra is, akinek történetesen ez lesz az első házassága. De milyen nehézségekkel, stigmákkal és elvárásokkal kell megküzdenie egy második feleségnek? Hogyan tekint a társadalom az újraházasodó emberre és annak párjára?

Emberek, akik direkt más helyére ülnek az InterCityn – Vajon miért csinálják?

WMN Life – 2021.08.01. – CSA

Mindenki ismeri a jelenséget: valaki, aki nem ott ül, ahová a helyjegye szól, mélységesen felháborodik, ha más pedig a sajátjára szeretne ülni. Kinek jó, ha egy egyszerű vonatút feszültségekkel teli flipperjátszmává alakul? Fejtsük meg együtt ezt a különös szokást!

Steiner Kristóf: Őrület, ami itt van! – Egy hét itthon

WMN Life – 2021.07.31. – SK

„Jó kicsit csekkolni, hogy nem rozsdásodtunk-e be, legyen szó a munkáról vagy a szocializálódásról… szeretjük a remetelétet, de azt nem szeretnénk, hogy teljesen elveszítsük a kapcsolatot a külvilággal.”

Kurucz Adrienn: Ahol enyém az égbolt – WMN-naplók

WMN Life – 2021.07.31. – KAd

„Azt hiszem, akárhova utazzunk is, mindig magunkat keressük a világban, magunkat akarjuk megismerni a kalandokon keresztül, próbálgatjuk a határainkat, új élmények, új ismeretségek, új történetek viszonylatában rajzoljuk át a saját magunkról alkotott képet.”

„Legyen a romák közül is valaki, aki ilyen hosszúkat fut!” – A „kenyai kobra”, alias Orsós Feri útja Szászvárról Spártáig

WMN Life – 2021.07.31. – NP

Orsós Feri azért kezdett gyerekkorában sportolni, hogy meg tudja védeni magát. Első versenyén futócipője sem volt. Ma már igazi példakép: ultrafutó, a maratoni táv többszörösét is lefutja. A sporttársak közt pedig nem számít a származása, befogadták, igaz barátokra lelt.

„Hiba volt egy rászorulót megfosztani egy gyerek zsebpénzétől?” – Gyerekek és kéregetők

WMN Life – 2021.07.31. – GyD

Amikor egy koldus a téren álldogáló gyereketől kéreget, akkor vajon ki van kiszolgáltatottabb helyzetben? Mi a helyzet a gyerekkel koldulással? Hát azzal, ha gyerekek kéregetnek? Létezik helyes viselkedés, hozzáállás ezekben a helyzetekben?

Deli Csenge: Fú, de hiányzott már ez az érzés! – WMN-naplók

WMN Life – 2021.07.29. – DCS

Csengénk kirúgott a hámból. És megírta:

Nem bírom elviselni a gyerekedet, de lehetünk attól még barátok?

WMN Life – 2021.07.29. – WMN

Milyen tanácsot adnátok a kétségbeesett szerzőnek?

< 1 2 3 4 5 6 7 >