WMN Life
WMN Life

Így nyírják ki a rossz emlékek a jelen szerelmét! – Hogyan ver át minket az agyunk egy vita hevében?

WMN Life – 2020.07.10. – KAd

Korábbi tapasztalatok alapján született vádaskodások, megérzésre hagyatkozó döntések: óvatosan veletek! Csodás szerkezet az agyunk, de az érzelmek sokszor kicselezik a józan észt.

„Mama, most akkor nem is fogunk nyaralni?” – Egynapos és instant nyári programötletekkel gyerekekkel

WMN Life – 2020.07.10. – TF

Tóth Girlzonboard Flóra és lányai kiszabadultak… javarészt a fővárosban, de azért kicsit távolabbra is merészkedtek. Ötletek otthonnyaraláshoz, fenntartva, hogy otthonnyaralás valójában nem létezik. De legalább nem kell utána két napig mosni. Kivéve, ha sarazás a program.

Beszélni kell a gyerekekkel a pornóról – Szexuális nevelés a 2020-as években

WMN Life – 2020.07.10. – TF

Ami nekünk a Bravo magazin Szerelem, Szex, Gyengédség rovata volt, az a mai gyerekeknek a Pornhub lesz. Erről Tóth Flóra kétgyerekes anyaként többszörösen finomítva azt gondolja, hogy: ajjajjj. Amit nem többszörösen finomítva gondol, azt nem írja le, viszont szakértők segítségével megpróbálja kideríteni, hogy mit lehet ezzel kezdeni szülőként.

Új tüdőt a nagyvárosoknak! – A vertikális kertek csodálatos világa

WMN Life – 2020.07.09. – MK

Bemutatjuk a parkot, ami az élhetőbb városok egyik letéteményese lehet – és még a füvet sem tudjuk kikoptatni benne. Nézd ezeket a csodás képeket!

Kurucz Adrienn: Hol lakik a szabadság? – WMN-naplók

WMN Life – 2020.07.08. – KAd

Az út soha nem sárga téglával van kirakva, mindig csak kérdésekkel. Nincs szabadulás. Elmehetsz a világ végére is, elevenedbe vágó kérdések ott is lesznek.

„Nem kell végigszenvedni a karriert” – Munkanélküliségem első, megkönnyebbült napjai

WMN Life – 2020.07.08. – WMN

Egyáltalán nem kell egy rossz kapcsolatban benne ragadni, hallgatni a dohogó, zsaroló mondatokat, lenyelni megannyi feszültséget – és ez pontosan igaz a munkára is.

Gyógyuló sebek, örök bélyegként belénk égett emlékek – 4 történet a megbocsátásról

WMN Life – 2020.07.07. – NyL

Mi kell a megbocsátáshoz? Hogy tudj felejteni? Vagy hogy lásd, egykori kínzóid milyen szánnivalóan senkik? Hogy túl tudj lépni azokon, akik megnyomorították az életed egy szakaszát? Vagy inkább fájdalmas szembenézés szükséges hozzá? Ezekre a kérdésekre kereste a választ négy történeten keresztül Nyáry Luca.

A fájdalom erőssége a tízes skálán? Tizenkettes! – Mindent a migrénről

WMN Life – 2020.07.07. – KAd

A migrén ott van a világ 20 leggyakoribb, munkaképtelenséget okozó betegségei közt, ám hiába a gyakori előfordulás, a temérdek kutatás, mégsincs rá a mai napig általánosan alkalmazható gyógymód.

< 1 2 3 4 5 6 7 >