Pásztory Dóra cikkei

Összesen: 206 db cikk

Pásztory Dóri: „Egyetlen kisebbség tagja sem vágyik arra, hogy »ahhoz képest« ismerjék el!” – Érzékenyítés a diszkógömb alatt

WMN Ügy – 2022. október 2. – PD

Már az is nagy visszhangot váltott ki a közönségből, hogy Iván Bence paralimpikon versenyezni fog a Dancing with the Starsban. Pásztory Dóri érintettként és a külföldi szériák érzékenyítő hatásait ismerve megírta, mit gondol erről.

„Egy évig csak molekulákat kóstoltunk” – Emelem poharam podcast Laposa Zsófiával

Emelem poharam – 2022. szeptember 30. – PD, FM

Minden, amit tudni akartál a borokról, itt:

„A gyerekek mindig bátrabbak, mint a szülők” – Emelem poharam podcast Pataki Ádám cukrászmesterrel

Emelem poharam – 2022. szeptember 23. – PD, FM

Az e heti Emelem poharam adásában Pataki Ádám cukrászmesterrel beszélget Pásztory Dóri és Ferenci Márton süteményekről, fagylaltokról, hagyományokról és újításról, ízekről és emlékekről. Hallgassátok szeretettel!

„Akkor éreztem, hogy úristen, az újhullámos kávé a jövő, és én nem akarok lemaradni róla” – Emelem poharam podcast Tóth Sándor kávészakértővel

Emelem poharam – 2022. szeptember 16. – PD, FM

Ördögtől való-e cukrozni, netán tejjel felönteni a jó kávét? Másféle kávé való a kotyogósba, mint a filteresbe? Efféle kérdésekre kaphattok választ az Emelem poharam podcast legújabb adásában, amelyben a kávé és annak nagy tudású szakértője, Tóth Sándor lesz a főszerepben. Szeretettel ajánljuk ezt az izgalmas beszélgetést rajongóknak, laikusoknak és bárkinek, aki valaha is látott már egy csésze kávét:

Mautner Zsófi: Nem ciki, ha valaki nem szeret főzni! – Emelem poharam podcast (premier)

Emelem poharam – 2022. szeptember 9. – PD, FM

Mostantól 7 héten át minden pénteken jelentkezik az Emelem poharam Pásztory Dórival és férjével, Ferenci Mártonnal – a WMN új gasztropodcastja. Fogadjátok szeretettel!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség