Pásztory Dóra cikkei

Összesen: 215 db cikk

Pásztory Dóri: Nem fér bele, hogy egy edző Messengeren kommunikáljon a 15 éves tanítványával

WMN Ügy – 2024. március 9. – PD

Az a vezető, aki elutasítja annak lehetőségét, hogy a sportágában dolgozók a lehető legmagasabb szintű képzést és tájékoztatást kapják a gyerekek védelme érdekében, Pásztory Dóri szerint nem alkalmas a sportága irányítására.

Jókuti András: Ha látok valami furcsát, meg akarom kóstolni

További podcastok – 2023. december 30. – PD, FM

A világ legjobb éttermeiben vacsorázik, és ha úgy van, 300–500 eurót is kifizet egy degusztációs menüért. Ha kell, évekig küzd, hogy bejusson egy-egy exkluzív helyre, és olyan vidékekre is elmegy a gasztronómia miatt, amerre még a madár sem jár. Az Emelem poharam miniévadának záróepizódjában Jókuti András, a „Világevő”:

Anger Zsolt: Ha két ember verekedik az utcán, állj be közéjük hamburgert enni

További podcastok – 2023. december 23. – PD, FM

Az Emelem poharam legújabb részében Anger Zsolt kifejtette, szerinte akinek a főztje nem ízlik nekünk, azt nem is szeretjük igazán, illetve azt is elmesélte, mi lapult a hűtőjében Kaposváron a színészlakásban (spoiler: a három hozzávaló közül az egyik a körömlakk):

Karácsonykor: testes vörös-, semleges fehér- és édes bor

További podcastok – 2023. december 16. – PD, FM

Ha nem tudod, milyen bor passzolna a karácsonyi menü mellé, vagy tanácstalan vagy, hogy milyen bort vigyél vendégségbe, akkor mindenképpen hallgasd meg Tüű Péter sommelier tanácsait, az ő segítségével garantáltan nem fogsz mellényúlni!

Pásztory Dóra: Nem lehet néhány olimpiai bajnokra építeni a teljes sportstratégiát!

WMN Suli – 2023. szeptember 13. – PD

Mit sportol egy olimpiai bajnok kisiskolás gyereke? És mit gondol az egyesületi sportolásról az, aki egykori sportolóként és szakemberként is ismeri az élsportra nevelés rendszerét?

< 1 2 3 4 5 6 7 >