Pásztory Dóra cikkei

Összesen: 207 db cikk

Pásztory Dóra: Nem lehet néhány olimpiai bajnokra építeni a teljes sportstratégiát!

WMN Suli – 2023. szeptember 13. – PD

Mit sportol egy olimpiai bajnok kisiskolás gyereke? És mit gondol az egyesületi sportolásról az, aki egykori sportolóként és szakemberként is ismeri az élsportra nevelés rendszerét?

Pásztory Dóri: Én egy könnyen gyökeret eresztő élőlény vagyok

WMN Life – 2023. szeptember 2. – PD

Miközben Pásztory Dóri lassan tíz éve él Angliában, ahol már otthon érzi magát, látja mások dilemmáit és nehéz döntéseit a „menni vagy maradni?” kérdésében. Ugyanis ahogy mindenki külföldre költözés-története, úgy mindenki otthonmaradás- története is más.

Baráti családdal nyaralni – Min múlik, hogy jó legyen?

WMN Nyár – 2023. augusztus 30. – PD

Pásztory Dóri és családja egy másik, ráadásul nemrég megismert családdal vágott neki a tengerpartnak… és annyira jól sikerült az élmény, hogy Dóri összeszedte, a szerencsés együttállásokon túl, szerinte min múlik mindez.

„Ha a bárban nem figyelnek oda a vécére, akkor vajon mi történik az italomban?” – Emelem poharam podcast Nagy Zoltán bárossal

Emelem poharam – 2022. október 21. – PD, FM

Évadzáró epizód! Az Emelem poharam hetedik részében a koktélok kerülnek terítékre – szó szerint! A báros ugyanis szintén egy jókora tudást igénylő szakterület, mint amilyenre a gasztronómia többi részében is szükség van. Nagy Zoltán pedig rengeteg izgalmas és érdekes történetet mesél erről az egyedi világról. Hallgassátok szeretettel!

„A kézműves pékségekben egy napig tart, amíg elkészül a kenyér” – Emelem poharam podcast Fekete Gergő (Artizán) pékmesterrel

Emelem poharam – 2022. október 14. – PD, FM

Ha a karantén idején bőszen kovászoltad a házi kenyered, melegen ajánljuk az Emelem poharam e heti epizódját. Vagy kimaradtál ebből a sorból? Akkor meg pláne!

< 1 2 3 4 5 6 7 >