WMN Ügy
WMN Ügy

Tizennyolc év után lezárulhat Natalee Holloway, az iskolai kiránduláson eltűnt lány ügye

WMN Ügy – 2023.10.24. – MZS

Az elmúlt csaknem két évtized leghíresebb eltűnési ügyében beismerő vallomást tett a feltételezett gyilkos.

Mózes Zsófi: Fellebbezésnek helye nincs

WMN Ügy – 2023.10.21. – MZS

„Minden zúzódás, heg és könnycsepp, az államon végigfolyó, vérrel vegyült nyálcsík, szilánkokra tört tükrök és műanyag játékok, az ökölnyom az oldalamon, a következő veréskor felszakadó plezúr, itt van minden, kint a fényben” – írja Mózes Zsófi, aki hat éve tett feljelentést kapcsolati erőszak miatt, az ügyet pedig most lezárták.

A mémmé váló magyar vasút: kiszámíthatatlan, kényelmetlen, a végét járja, de nem kellene veszni hagyni

WMN Ügy – 2023.10.19. – DD

Egyre több hír szól a magyar vasút rossz állapotáról, mindennaposak a késések és a járatkimaradások. Az okok és a lehetséges megoldások nyomába Dián Dóri eredt szakértő segítségével:

Steiner Kristóf: Háború dúl odakint, belül pedig mentális és erkölcsi krízis

WMN Ügy – 2023.10.16. – SK

„És nemsokára újra lángokban áll az égbolt. Vele együtt pedig a közösségi média is, ahol azt várják el az emberektől: válassz a csecsemőket meggyilkolók, és a szőnyegbombázók közül, másképp te vagy az igazi gonosz” – Steiner Kristóf gondolatai az Izrael-Hamász háborúról:

„A veszteségeim végül megtalálták a helyüket: mind Lujzi születéséhez vezettek”

WMN Ügy – 2023.10.15. – FR

Korn Anita műsorvezetőnek öt év és három sikertelen várandósság után teljesült a vágya, hogy kezében tarthassa a babáját. Ma, az átsuhanó babák világnapján az ő reményteli történetüket hoztuk el.

A pokoli főnök által okozott sebek egy életre elintézhetnek egy-egy munkavállalót

WMN Ügy – 2023.10.13. – BG

Az inkompetens, az inkorrekt, a kellemetlen, a mániás és a veszélyes – Modla Zsuzsanna Pokoli főkökök című új könyvéből kiderül, mit tehetünk, ha rossz vezetővel hozott össze minket a balsors.

Nemcsak az energiaital a gond, hanem az a terhelés is, amit stimulánsokkal vészel át a kamasz

WMN Ügy – 2023.10.12. – GySz

Szóba került, hogy betiltanák a 18 éven aluliak számára az energiaitalok vásárlását. Dr. Gyurkó Szilvi szerint azonban a probléma ennél sokkal, de sokkal összetettebb, a rendszerszintű gondokat pedig nem lehet egy sima tiltással megoldani.

„Ne ide pisiltesd a kutyádat!” – Valóban olyan káros az ebek vizelete a környezetre?

WMN Ügy – 2023.10.11. – FB

Egyre több helyen írják ki: ne pisiltesd a ház elé, fa tövébe, gyepre a kutyádat. Valóban annyira veszélyes a környezetre az ebek vizelete? Ha nem a földre, akkor hová üríthetnek az állatok? És mit tehetnek a gazdák a békés együttélés érdekében?

< 1 2 3 4 5 6 7 >