Ügy
Ügy

Pásztory Dóri: „Több ezer nőt kurváz le épp valaki Magyarországon” – A Wladár-ügy nem egy ügy; jelenség

Ügy – 2018.08.24. – PD

„Képzeljünk csak el egy olyan világot, ahol, ha leakarnak váltani egy vezetőt, akkor szakmai érveket hoznak ellene. Meg egy olyan világot, ahol a férfiak egymás közt is tisztelettel beszélnek a nőkről (a nők pedig a férfiakról). Ebben a világban az embernek megbíznak egymásban és nem feltételeznek ártó szándékot egy privát beszélgetésben. Ebben a világban nem ítélnek meg senkit az alapján, hogy hány emberrel, hányszor és miként feküdt le még akkor sem, ha erről nyíltan beszél.” Pásztory Dóri kétszeres paralimpiai bajnok véleménye a Wladár-ügyről.

„Hölgyem, legyen inkább kurva!” – Milyen szakmákra lesz és nem lesz szükség tíz év múlva?

Ügy – 2018.08.24. – kn

Lehet, hogy a te szakmád is ki fog halni 2025-re?

„Neked ne lenne gyereked?” – A teherbeesés kálváriái

Ügy – 2018.08.24. – WMN

A meddőség valamilyen formája minden ötödik párt érinti ma Magyarországon. Harminc éve született az első lombikbébi itthon – és sokaknak még mindig ez a módszer jelenti az egyetlen reményt.

Az erőszaknak nincs neme – Más megítélés alá esik-e az erőszak, a zaklatás, ha nő követi el, mintha férfi? (Spoiler: NEM)

Ügy – 2018.08.23. – KAd

A vád szerint fiatalkorú fiút molesztált az egykori Weinstein-áldozat színésznő. Asia Argento tagad. Egymillió kérdés van, amelyek közül az egyik legizgalmasabb: mi lesz a #metoo-val az eset után?

Orvos, nem diplomás cseléd! – Miért nem becsüljük meg jobban azt, aki maradni akar?

Ügy – 2018.08.22. – WMN

Ha így bánunk a pályakezdő orvosokkal, miért csodálkozunk, hogy menekülnek innen?

< 1 2 3 4 5 6 7 >