WMN Ügy
WMN Ügy

„Ha szeptemberben nem nyitják ki az iskolákat, végleg be kell zárnom” – Mi lesz a munkájukat vesztett büfésekkel?

WMN Ügy – 2020.05.26. – DD

A járvány miatt sok ember került egzisztenciálisan nehéz helyzetbe, és vannak olyan munkakörök, amelyeket különösen sújt a leállás miatti krízis. Az iskolák büféit üzemeltetők például országszerte kivétel nélkül parkolópályára kerültek. Dóri utánajárt, hogyan próbálnak a víz felett maradni ezek az emberek.

„Földtől a fényes égig rángasson minket végig” – Egy kollektív nemi erőszak margójára

WMN Ügy – 2020.05.25. – FB

Múlt hét pénteken jelent meg a WMN-en egy Kata álnevű nő története. Elmesélte, hogyan hívta meg a lakására két ismerősét, és azok végül hogyan erőszakolták meg. A kommentszekcióban egy pillanat alatt kapták szét – nem, nem az erőszakolókat, hanem Katát. Borcsa kiakadt, és megírta ő is, mit gondol:

„Együtt mindenki többet ér!” – Öt civil kezdeményezés, amiért jó magyarnak lenni

WMN Ügy – 2020.05.25. – MV

Éljen a civil kurázsi! Mutatunk öt szuper ötletet, amelyekre nagyon büszkék lehetünk:

Szavakkal se bántsd a gyereked! – A szakértő elmondja, hogyan lehetsz türelmesebb

WMN Ügy – 2020.05.24. – WMN

„Ha igyekszel elkerülni a szidalmakat, a szigorú büntetést, a hibáztatást, akkor számíthatsz arra, hogy a gyermek belső »önfegyelmét« fejleszted, és nem a külső fegyelmezési eszközöktől való félelmében »fogad szót«.”

Magyarország időt nyert, hogy felkészüljön a következő hullámra – Meghallgattuk három tudósember előadását

WMN Ügy – 2020.05.22. – DTK

A járvány második hulláma akkor lesz igazán veszélyes, ha nem tartjuk be az intézkedéseket, és félvállról vesszük. Három kiváló magyar szakember, egy immunológus, egy epidemiológus és egy bioetikus tudós online beszélgetésén „jártunk”.

„Ennek a törvénynek az elfogadásával nemcsak reményt vesztettünk, de félek, emberéleteket is fogunk” – Egy transznemű magyar érzései egy nappal a 33-as paragrafus megszavazása után

WMN Ügy – 2020.05.20. – WMN

Ez a törvény nemcsak a transzneműekről, hanem mindannyiunkról szól. Kérjük, mielőtt hozzászólnál, olvasd el ezt az írást!

Pedofilmágnes, szabadjára engedett univerzum, kínai cenzúra és adathalászat – Ilyen a TikTok gyerek- és felnőtt szemmel

WMN Ügy – 2020.05.20. – GySz

Ami a gyerekek oldalán vidám, könnyed, mindenféle megfontolástól mentes posztolás és tartalomfogyasztás, az a szülőknél egy lábon kihordott szívinfarktus. Két szempont egy cikkben: ilyen a TikTok gyerek- és felnőtt szemmel. Hiánypótló – írnánk, ha nem lenne agyonhasználva ez a jelző. Úgyhogy csak azt írjuk: olvasd el!

Milyen legyen a nappal, hogy jól aludjunk éjszaka? – Mit tehetünk alvásproblémáink ellen?

WMN Ügy – 2020.05.18. – MK

Ti jól alszotok? Nem? Hát akkor próbáljuk együtt!

< 4 5 6 7 8 9 10 >