Ügy
Ügy

Miért ne kezdődhetne később a suli? A fenébe is, miért ragaszkodunk a reggel nyolchoz?

Ügy – 2018.09.03. – KAd

Becsengettek. Téged is kiborított reggel a vekker?

Gyorsabban terjedő pletyka gyorsabban is hal el

Ügy – 2018.08.30. – WMN

Ma már nem kell „a ház elébe” kiülni a pletykálkodáshoz, elég becsekkolni egy csetszobába. De az internetes információterjedés szédületes hálózatának talán előnye is van, nem csak hátránya.

A méhem után jön az otthonom meg a pénztárcám is?! – Ezért ne üsd bele az orrod más családbővülésének ügyébe

Ügy – 2018.08.29. – TF

Ha találkozol egy ismerős családdal, inkább az időjárásról kezdj el beszélgetni velük, ne arról, hogy mikor jön a következő gyerek. Ez ugyanis legalább olyan tapintatlan dolog, mint egy gyermektelen felnőttet letámadni, hogy mikor lesz már anya vagy apa.

„Sosem volt akkora szükség az iskolás gyerekek érzelmi támogatására, mint most” – Ezzel a hat kihívással megy neki a magyar iskola az új tanévnek

Ügy – 2018.08.29. – GySz

„Minden társadalom alapját jelenti a színvonalas oktatás, így a tanárok az egyik legfontosabb szereplői a világunknak. Egy olyan »faj« a pedagógus, akire nagyon kellene vigyázni, és már sokkal korábban fel kellett volna ismerni, hogy kihalóban van.” Így megyünk neki a tanévnek 2018-ban:

Tényleg az „iránymutató” pofonoktól leszünk szuper felnőttek? NEM!

Ügy – 2018.08.27. – WMN

Vendégszerzőnk nem véletlenül nem vállalja a nevét: az a dilemmája, hogyan reagáljon az ismerős szülők által elkövetett gyermekbántalmazásra. Olvassátok el a tapasztalatait, és osszátok meg velünk, hogy ti mit tennétek a helyében!

< 1 2 3 4 5 6 7 >