Ügy
Ügy

Sztárkorrepetitorok és pánikoló szülők – Új szabályok az oktatásban

Ügy – 2017.09.04. – FP

Akinek van pénze, az tovább tud lépni, akiknek nincs, az megszívta.

Dr. Gyurkó Szilvia: A méhem és a pite

Ügy – 2017.09.04. – GySz

„A méhhel rendelkező polgártársak életéről hosszú tömött sorokban vitatkoznak egymással a politikai vezetők, közéleti szereplők, egyházi és világi személyek. Férfiak. Azok a férfiak, akik a korábbi évek során a méhemből hitelfelvevő eszközt csináltak (CSOK), meg politikai tőkét (népességfogyás megállítása) és bújtatott korrupciós technikát (a családtámogatások rendszerén keresztül szavazatvásárlást).” Még ne kommentelj, először olvasd tovább:

Rendőr leszel, katona, menekült terelő vadász! – Haza... szeretet, hon... védelem

Ügy – 2017.09.03. – FP

„A magyar anyának végül akkor lesz a legnehezebb dolga, amikor gyermeke megkérdezi tőle, mi is az a hazaszeretet. Akkor a magyar anya szemében könny csillan, hiszen hogyan magyarázhatná el, hogy valami sokkal szebb és nemesebb dolog annál, mint amit manapság oly sokan hirdetnek az országunkban. És főleg nincsen átitatva ilyen fokú gyűlölettel. Csak szeretettel. Hazaszeretettel.”

Hogy érezné magát Maria Montessori, ha ma lenne tanító egy magyar általános iskolában?

Ügy – 2017.08.31. – FP

Vajon mit szólna Maria Montessori, ha látná, hogy hiába találta ki a módszereit a gyerekközpontú oktatáshoz – több mint 100 éve –, azok gyakran köszönőviszonyban sincsenek a mostani magyar állapotokkal?

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.