WMN Ügy
WMN Ügy

Anya létére hogy viselkedhet így?! (Simán.)

WMN Ügy – 2021.03.02. – TF

Egy szexiparban dolgozó amerikai anyuka ellen összefogtak az iskolai szülőtársak, és az igazgatóhoz fordultak, hogy rúgják ki a gyerekeit. Tóth Girlzonboard Flórának ugyan nincsenek szexi fotói a világhálón, de vannak más, „nem anyukás” dolgai. Összegyűjtötte, mik azok a viselkedésformák, amiket gyakran bélyegeznek meg nem anyához méltónak, pedig rohadtul nem kellene.

Hrutka János: Gulácsi Péter bejegyzésével fittyet hányt a szurkolói közeg elvárásaira – Vélemény

WMN Ügy – 2021.02.26. – WMN

Gulácsi mert és tudott is autonóm lenni, miközben tudta, lesznek következményei a véleményének. Hrutka János volt válogatott labdarúgó vendégcikke.

„És akkor most varrunk ide egy szép kis puncit” – Beszéljünk a férjöltésről!

WMN Ügy – 2021.02.24. – SzAE

Férjcsomó. Férjöltés. Férjvarrat. Bármelyik szót használjuk, a gyakorlat az, ami: csonkítás.

Ilyen genetikai rendellenességgel nem születik gyerek! Vagy mégis? – A 143. baba története

WMN Ügy – 2021.02.24. – TF

Egy igazolt, ritka genetikai betegség, amivel kapcsolatban semmi biztos információ nincs – csak javaslat a terhesség megszakítására. Egy jel, egy nehéz döntés, koraszülés, küzdelmek és küzdelmek. Ja, meg egy egészséges kislány, aki, miután megszületett, már egyáltalán nem érdekli a rendszert. Akkor sem, ha ő a 143. eset a világon.

Felemelés helyett földbe döngölés: gondolatok az egri gólyatáborügy kapcsán

WMN Ügy – 2021.02.23. – NyL

„Nagyon sok embernek vannak kellemetlen emlékei gólya- vagy edzőtáborokból, de valamiért a legtöbben elfogadják, hogy ez így szokás, és kész, és inkább megtartják magunknak a véleményüket” – írja fiatal szerzőnk, Nyáry Luca, aki az egri botrány kapcsán utánajárt, honnan erednek az iskolai beavatási szokások, és hol csúszott valami nagyon félre ezekkel kapcsolatban.

„Nem kéne annyi gyereket csinálni!” – Mit lehet kezdeni a Föld túlnépesedésével?

WMN Ügy – 2021.02.23. – WMN

Túlnépesedés és női emancipáció. Több közük van egymáshoz, mint gondolnád.

Pásztory Dóri: A parasport napján a sportról kell beszélni és nem a fogyatékosságról

WMN Ügy – 2021.02.22. – PD

A szurkolás élményéért nézz parasport-közvetítést, a büszkeségért, hogy a te országod képviselője áll ott a rajtvonalnál, és ne azért, hogy elámulhass, milyen teljesítményre képes valaki a fogyatékossága ellenére. Mert sem a sportnak, sem ennek a napnak nem erről kellene szólnia. Sokkal inkább a sokféleségről, a harmonikus együttélésről és az egyenlő esélyekről.

Egymás testének elfogadása nem azt jelenti, hogy hízásra biztatunk bárkit! – Még egyszer, utoljára a Debreczeni Zita „ügyről”

WMN Ügy – 2021.02.20. – SzÉ

Szentesi Éva két napja kikelt egy Insta-poszt kommentjei kapcsán a testszégyenítés ellen, de vannak, akik félreértették a lényeget szerinte. Ezért most még egyszer megszólal a témában:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast