Dudás Erika szervezetpszichológus, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége elnöke

szuperwmn szuperwmn díj lámpás különdíj
Dudás Erika – Forrás: Dudás Erika

A116-123-as számon hívható Lelki Elsősegély Szolgálat (LESZ) őrangyala – elnökként szervezi, menedzseli és támogatja a szervezet működését, fejlődését és kollégáit, illetve önkéntesként fogadja a segítségre szorulók hívását a salgótarjáni szolgálatnál. Munkája igen összetett: nemcsak itthon, de a határon túl is működik a segélyvonal, összesen 28 tagszolgálatot koordinál. Emellett emberileg is kiemelkedő teljesítményt nyújt: munkatársait motiválja, segíti, támogatja, gyakran erőn felül.

Heal Edina, az Egyenlítő Alapítvány vezetője

szuperwmn szuperwmn díj lámpás különdíj
Heal Edina – Forrás: Heal Edina

Miután több évtizedet töltött el vezetőként olyan nagyvállalatoknál, mint a Google és a Sláger Rádió, Heal Edina az elmúlt évtizedben az Egyenlítő Alapítvány alapítójaként és vezetőjeként azért dolgozik, hogy megvalósuljon a férfiak és nők közötti valódi esélyegyenlőség a munkaerőpiacon – ez személyes célja is egyben. Mindezért komoly erőforrásokat fektet abba, hogy a hozzá hasonlóan befolyásos női vezetőket is bevonja ebbe a munkába. Az alapítvány célkitűzése, hogy segítse azoknak a változásoknak az elindítását és működését, amelyek eredményeként több női vezető lehet a magyar gazdasági, kulturális, akadémiai, tudományos és politikai életben.

Rozgonyi-Kulcsár Viktória, a FÜGE és a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház alapítója

szuperwmn szuperwmn díj lámpás különdíj
Rozgonyi-Kulcsár Viktória – Fotó: Gulyás Dóra

A 2006-ban alapított Függetlenül Egymással Közhasznú Egyesülettel (FÜGE) a színházi és egyéb területen alkotó művészeket támogatja, szervezési- és menedzsment-hátteret biztosít, illetve segít eligazodni a bürokrácia útvesztőiben. Létrehozta a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházat, ahol számos alkotócsoportnak és civil kezdeményezésnek ad működési teret. A FÜGE és a Jurányi közreműködésének köszönhetően már számos vidéki színház mutathatta be előadásait a fővárosban.

Ők tehát a SzuperWMN Lámpás Különdíjának jelöltjei. A választás idén is a te kezedben van: döntsd el, kik kapják a Magyarország legbátrabb nőinek járó elismerést, ami egyben félmillió forintos támogatást is jelent a képviselt ügynek.

Szavazatodat itt tudod leadni február 25-ig, egy IP-címről kategóriánként egyszer:

A SzuperWMN esemény támogatói:

Fő támogatója az Erste Bank, kiemelt támogatója az OMV.

További támogatóink: Bepanthen Derma, Curasept, Garamvári Szőlőbirtok, Jana, Korika, Novellista, Szamos

Színpad design: Torter e-Design

WMN szerkesztőség