-

Miért adjuk?

Mert Magyarország (igenis) tele van erős, bátor, példamutató és inspiráló nőkkel, akiktől mindannyian tanulhatunk, akik előreviszik a közösséget, amelyben élnek, és akiknek esélyük van arra, hogy jobbá tegyék az országot.

Mert egyéves a WMN, és mára komoly közösségi erőt képvisel. Szeretnénk, ha ez a közösség tudatosan odafigyelne és megbecsülné a példamutató nőket, ezért mostantól minden évben egyet-egyet díjazna is közülük.

Kinek adjuk?

Egy-egy bátor civil és közszerepet betöltő nőnek.

Mire adjuk?

Inspiráló teljesítményre, bátor kiállásra, példamutató kezdeményezésre.

Hogyan jelölhetsz valakit civil SzuperWMN-díjra?

A civil díjra olvasói pályázatot írunk ki.

Arra kérjük a WMN olvasóit, vagyis titeket, hogy nézzetek körül alaposan a saját környezetetekben, és ha láttok olyan nőt, aki valamelyik tettével, munkájával, vagy egy általa elindított projekttel jobbá teszi a közvetlen környezetét, példát mutat, bátorságról tesz tanúbizonyságot, akkor jelöljétek őt!

Írjátok le legfeljebb 500 szóban, miért gondoljátok, hogy megérdemli az illető az elismerést, és küldjétek el a [email protected] e-mail-címre 2016. március 8. éjfélig!

A díjra alsó-felső nevezési korhatár nincs, tehát akárhány éves lehet a jelölted. Egy dolog fontos: kérjük, szólj neki, hogy jelölöd, ugyanis…

…a beérkezett pályázatok közül a WMN szakmai zsűrije kiválasztja a három döntőst, akiket meghívunk a díjátadóra, és a róluk szóló írásokat is közöljük majd a WMN oldalán. Tehát fontos, hogy hozzájáruljon a neve közzétételéhez.

A SzuperWMN díj civil győzteséről, valamint a második és harmadik helyezettről is a WMN szerkesztőségéből alakult zsűri dönt. A győztest április elején egy ünnepélyes díjátadón hirdetjük ki.

Ezek szerint lesz pénzdíjazás is?

Lesz bizony! Úgy döntöttünk ugyanis, hogy a SzuperWMN-díj civil győztese 200.000 forint támogatásban részesül, amellyel azt az ügyet, szervezetet, embereket/embert segítheti majd, akit vagy amit fontosnak talál.

És mi a helyzet a közéleti SzuperWMN-díjjal?

A közéleti díjra a WMN szerkesztősége jelöli ki a három döntőst. Olyan ismert, a szakterületükön elismert és különleges értéket képviselő embereket választunk majd, akik tágabb környezetüknek, vagy akár az egész országnak példát mutattak kiállásból, kurázsiból, tartásból, elhivatottságból.

A közéleti SzuperWMN döntősei közül ti, az olvasók választhatjátok majd ki a győztest egy szavazáson, amelyet itt, a WMN-en és a WMN Facebook-oldalán találtok meg márciusban. Ennek a szavazásnak a győztese is az áprilisi díjátadón kapja meg az elismerést.

Mindenről időben szólunk, semmiről nem fogtok lemaradni!

De addig is, íme még egyszer a legfontosabb információ:

Küldjétek el civil jelöltetek nevét és az indoklást legfeljebb 500 szóban a [email protected] e-mail-címre!

Határidő: 2016. március 8., éjfél.