Bognár Zsófia etológus, PhD-hallgató

SzuperWMN Erste Magyarország legbátrabb nője Higgy magadban!
Bognár Zsófia – Fotó: Gáti Oszkár Dániel

Bognár Zsófi fiatal tudósnőként igazi úttörő: az ELTE Etológia Tanszékén kutatja a kutyákat, fő területe a fejforma és a viselkedés kapcsolata. Tanulmányáról nemzetközi lapok is beszámoltak, számtalan elismerést és ösztöndíjat kapott, de elnyerte a Pro Scientia Aranyérmet és Az év ifjú viselkedéskutatója címet is.

Lengyel Zsófia, Mindenki Képes Egyesület

SzuperWMN Erste Magyarország legbátrabb nője Higgy magadban!
Lengyel Zsófia – Forrás: Lengyel Zsófia

Lengyel Zsófi látássérültként a munkahelyein és a magánéletében is azon dolgozik, hogy a fogyatékkal élőknek a társadalmi elfogadása minél szélesebb körben a nyilvánosság elé kerüljön. Zsófi vakvezető kutyájával, Mokkával közlekedik, az általa alapított Mindenki Képes Egyesület célja pedig, hogy a fogyatékossággal élőknek élményeket nyújtson. Jelenleg a programok szervezésén és kialakításán dolgozik.

Varga Vivien, Vivawell

SzuperWMN Erste Magyarország legbátrabb nője Higgy magadban!
Varga Vivien – Forrás: Varga Vivien

Varga Vivient korábban a terhessége miatt rúgták ki a munkahelyéről, a bíróság azonban neki adott igazat. Ezután egyéni vállalkozóként váltotta valóra álmát: így született meg a Vivawell márka. A body shaming ellen, a testpozitivitás mellett nap mint nap felszólaló, bátor, önazonos nő social felületein sokakat inspirál és motivál, a Vivawell által tervezett vegán, környezettudatos ruhák pedig nemcsak fenntarthatók, de a divatipar fősodrával szembemenve inkluzívak is.

A választás ezúttal is a tiétek: szavazzatok, hogy a Higgy magadban! Különdíj jelöltjei közül ki kapja a Magyarország legbátrabb nőinek járó elismerést! Voksolni február 25-ig az alábbi linkre kattintva van lehetőségetek – egy IP-címről kategóriánként azonban csak egy szavazatot tudtok leadni!

A SzuperWMN esemény támogatói:

Fő támogatója az Erste Bank, kiemelt támogatója az OMV.

További támogatóink: Bepanthen Derma, Curasept, Garamvári Szőlőbirtok, Jana, Korika, Novellista, Szamos

Színpad design: Torter e-Design

WMN szerkesztőség