Kult
Kult

Bartalos Tóth Iveta: Zsírbomlasztás (Novella)

Kult – 2022.05.15. – WMN

„Nem létezik csalónap, az egész eddigi életünk egy rohadt csalónap volt, elcsaltunk már minden szombatot és vasárnapot, szülinapi bulit, nyaralást, stresszt, péemesszt előre!” – Fogyókúrás klub a művházban.

„Ez egy nagyon elb*szott sztori” – Megnéztük az Apánk című dokumentumfilmet

Kult – 2022.05.14. – KC

Képzeljük el, hogy életünk egyik legkiszolgáltatottabb és kétségbeesettebb állapotában, amikor sikertelenül próbálunk teherbe esni, a nőgyógyászunk a vizsgáló melletti szobába elvonulva maszturbál egyet, majd a friss spermáját belénk fecskendezi a tudtunk nélkül. És ez nem egy elborult hollywoodi sztori, hanem a valóság.

Az örökké megcsalt, mindig megbocsátó asszony és az imádott díva: Bulla Elma kettős élete

Kult – 2022.05.14. – KAd

Elbűvölte Kosztolányit, Schöpflin Aladárt, Max Reinhardtot, Bárdos Artúrt, és imádta a közönség is, ezrek utánozták stílusát. Bálvány volt, de igazából nem tudtak róla semmit az emberek. Egy titokzatos színésznőről írt Kurucz Adrienn.

Afrikában több ezer film készül évente – Mikor kerül fel Nollywood a térképre?

Kult – 2022.05.14. – FF

Nigéria filmipara lassan a világ egyik legtöbb filmjét gyártó központtá nőtte ki magát, Nollywoodból (ahogy előszeretettel nevezik) azonban szinte semmi nem jut el a többi kontinensre.

„Ő az, akit a szerep élt át” – 110 éve született Várkonyi Zoltán

Kult – 2022.05.13. – GyD

„Én nem vagyok fáradt, rezignált, és nem legyintek. Engem a düh éltet, engem a vita éltet, ha oda kell csapni valahova, akkor én odacsapok, ezért jobb az idegrendszerem, mint sok más korosztályombeli művészé” – mondta Várkonyi Zoltán, aki a 67 év alatt, ami megadatott neki, tényleg legalább három ember életét élte le. Azt a hatalmas életművet pedig, amit hátrahagyott, azóta sem tudja senki utánacsinálni.

36 éves Robert Pattinson, akit lehetetlen kiismerni

Kult – 2022.05.13. – KC

A színész, aki imád hülyét csinálni a világból.

Ilyen ez a Tirpák Madonna: szívós, mint a friss beton, ha locsolják (ajánló)

Kult – 2022.05.12. – SzÉ

A humor akkor is kell, ha összedől a világ. Márpedig jó sokszor összedől.

Tudd, hogy mennyit érsz, és ne hagyd, hogy valaki más kevesebbnek nézzen – 5 dolog, amit Lizzo tanít az önelfogadásról

Kult – 2022.05.12. – PL

A túlsúlyos embereket a társadalom ráneveli a testük miatti szégyenkezésre, arra, hogy az általuk elfoglalt hely túl nagy, puszta létezésük valami olyasmi, amiért bocsánatot kell kérniük. Polner Laura szerint emiatt is felszabadító és erőt adó, ha valaki a nyilvánosság előtt ennyire bátran vállalja önmagát, mint Lizzo.

< 1 2 3 4 5 6 7 >