Kult
Kult

Őrületet akartok? Tessék, megkapjátok! – Kanye West nem unja a botrányokat

Kult – 2021.09.09. – KC

Kanye West élete botrányoktól hangos, kérdés, hogy ez mennyire fakad az alapszemélyiségéből, és mennyire a bipoláris zavarából.

„Akik nem egymáshoz valók, jobb azoknak egymás útjából kitérni…” – Kedvenc idézeteink Blaha Lujzától

Kult – 2021.09.08. – BG

A színésznő annak idején az erkélyéről nézte végig, amint teret neveznek el róla a születésnapja alkalmából! Ezzel a köszöntéssel nehéz versenyezni, de Both Gabi összegyűjtötte Blaha Lujza – számára – legkedvesebb gondolatait:

Virtuális ABBA, hologram és vocaloidok: amikor elmosódik a határ valóság és képzelet között

Kult – 2021.09.08. – CSA

Megoszlanak a vélemények, hogy csalás és ámítás vagy tökéletesen érthető lépés, hogy az ABBA visszatér, de csak virtuálisan. Az persze kérdés, ki lehet-e iktatni a hús-vér popsztárokat, ha megvan már rá a szükséges technológiánk. Cikkünkből kiderül, kik azok a vocaloidok és az is, mennyire metál az ABBA.

„Tűzön-vízen átvágtak, hogy leróhassák kegyeletüket” – A mádi csodarabbi nyomában

Kult – 2021.09.07. – FB

Vajon ki az, akihez a meddő párok mindig bizalommal fordulhattak gyermekáldásért, mert meghozta számukra a várva várt csodát? És ki az, aki egy egész falut mentett meg az éhezéstől? Ki az, akinek a képe ma is rendszeresen felbukkan hollywoodi filmekben, és akinek a tiszteletére zarándokok tömege érkezik Amerikából? A választ Mádon, Bodrogkeresztúron és Tokaj-Hegyalján találjuk.

Az egyeduralkodó gyarmatosító, akiért mégis rajongunk – Babar 90 éves

Kult – 2021.09.05. – KZs

Az Idős hölgy, Babar, Szelesztína, Kornéliusz, Palika, Flóra, Adorján és Izabella… ugye, nektek is ismerősek ezek a nevek?

„Soha életemben nem volt nagyobb tanárom nála” – 75 éves lenne Freddie Mercury

Kult – 2021.09.05. – CSA

Freddie Mercury ikon, igazodási pont és örök inspirációforrás gengszterraptől a Gangnam Style-ig. Neked melyik a kedvenc Queen-számod?

„Lehetetlen megfesteni az élet nyomorúságát, kivéve talán szürkével, hogy eltakarjam” – Megnéztük a Gerhard Richter-kiállítást

Kult – 2021.09.04. – CSA

Amikor egy kiállításon egymás után sírsz és nevetsz, akkor tudod, hogy azt a kiállítást többször is látnod kell. Ez ilyen tárlat.

WMN-kvíz: Elég jól ismered Frakkot, a macskák rémét?

Kult – 2021.09.04. – KAd

Vizslás ki mit tud az ötvenéves rajzfilmsorozat alkotóinak tiszteletére!

< 1 2 3 4 5 6 7 >