Kult
Kult

Kit érdekel, honnan jöttél? – Pörögj újra a 25 éves Animára!

Kult – 2017.10.13. – WMN

Negyed évszázados lett az Anima Sound System. Ismétlem: Negyed évszázados lett az Anima Sound System. És lesz KONCERT iiiiis!

Rodin, avagy a csókba fojtott ásítás – Filmkritika

Kult – 2017.10.11. – KAd

„Miért akarnak a nők váteszt maguk mellé, zsenit, különleges embert, ha aztán rögtön domesztikálni kezdik? Miért vetik magukat olyan valaki karjába, akiről tudják, hogy össze fogja törni a szívüket? És ha megteszik, akkor utóbb miért gyűlölik azt, aki nem tett mást, mint önmagát adta?”

Hogy milyen lesz meghalni, az már mindannyiunknak ott van a fejében (rendhagyó filmkritika)

Kult – 2017.10.08. – BA

Az agy tudja, mit csinál. A halál közeledtével például olyan vegyületeket szabadít föl, mint egyes kábítószerek. És azt a bizonyos fényt sem véletlenül látja a haldokló, az alagút végén... Attila megnézte az új Egyenesen át filmet, és egy csomó minden eszébe jutott róla:

Nők aranyban, avagy az én kedvenc Oscar-díjas női alakításaim

Kult – 2017.10.07. – KÉV

Ikonikus filmek ikonikus nőalakjai: az első Oscar-díjas színésznő születésnapja alkalmából gyűjtötte össze kedvenc színésznői aranyszoborral jutalmazott alakításait Kalapos Éva Veronika. A ti kedvenceitekre is kíváncsiak vagyunk!

Igenis megfér két dudás egy csárdában – Ezért érdemes megnézni a Borg/McEnroe filmet

Kult – 2017.10.06. – GyD

Az egyik térfélen: egy elviselhetetlen maximalista, dühöngő őrült. A másikon: egy megfelelési kényszeres jófiú. Akik kamaszkorukban pont az ellenkezői voltak annak, mint amit mi később a képernyőn láttunk belőlük. John McEnroe és Björn Borg párharca anno a teniszpályán és most filmen... Dorka már látta, és elmondja érdemes-e nektek is megnézni:

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.