Kult
Kult

Gyárfás Dorka: A mozi az élet, és én végre újjászülethetek

Kult – 2020.06.25. – GyD

Ma este minden megváltozik. Kinyitnak a mozik!

„Ez a modern szerelem egy nagy-nagy kísérlet. Biztonságot és kalandot akarunk megélni egy helyen” – Így segít Esther Perel a pároknak

Kult – 2020.06.24. – GyD

Soha korábban nem vártunk annyi mindent egy házasságtól, mint ma – nem beszélve arról, hogy mivel az emberek korábban haltak, nem is tartott ilyen sokáig egy frigy. De hogyan őrizhetjük meg, ha képtelenül sok igényt kellene kielégítenie, és miért fontos mégis mindent megtenni érte? Ezekre keresi a választ a világ leghíresebb párterapeutája.

Uramisten, ilyen öregek vagyunk?! – Csalóka dátumok és önbecsapások nyomában

Kult – 2020.06.24. – CSA

Volt mostanában olyan évforduló, amitől dobtál egy hátast?

A (majdnem) legrövidebb éjszakán a legnagyobb a buli – Varázslatok Szent Iván éjjelén

Kult – 2020.06.23. – MK

Egy éjszaka, amikor a néphit szerint minden lehetséges. Még az is, hogy a fény győz a sötétség felett. Összegyűjtöttük a ma bevethető varázslásokat nektek.

Emberek millióit mentette meg, mégis meghurcolták – Alan Turing felfoghatatlan története

Kult – 2020.06.23. – DD

Munkájának köszönhetően két évvel rövidült le a második világháború. Megalkotta a számítástechnika és a mesterséges intelligenciakutatás alapjait. Rengeteget köszönhetünk neki, mégis méltatlanul bántak vele, amibe belehalt.

„Bárd akartam lenni, de az nem volt karrieropció” – A Tarkabarka hölgy, aki megírta az év mesekönyvét

Kult – 2020.06.21. – KAd

„A magyar népmesék királylányai többet tudnak annál, hogy csak a herceget várják” – Ismerjetek meg egy csodálatosan inspiráló történetet, Zalka Csenge Virág mesemondóét!

„Az egyetlen betegünk, akit látunk hazamenni!” – Történet a nővérpultból

Kult – 2020.06.19. – MLK

„Rengeteg ember halt meg otthon, egyedül… A mentős kollégák rémtörténeteket meséltek május végén. És ha mindez még nem lett volna elég, jött a George Floyd-ügy. A társadalom a fizikai tehertétel után lelkileg is összeroppant.”

„Azt mondta, nem megy kórházba” – Hogyan éljük meg életünk utolsó napjait?

Kult – 2020.06.14. – KL

Létezik az időnek egy olyan síkja, amin keresztül kiszökhetünk életünk végességéből. Minél több ilyen pillanat van egy ember életében, annál magabiztosabban tud felelni a végső kérdésre: hogy készen áll-e a halálra.

< 1 2 3 4 5 6 7 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast