Kult
Kult

„Ez a Binder Lipót milyen alsónadrágot hord?” – A 113 éve született Feleki Kamillra emlékezünk

Kult – 2021.08.21. – MMK

„Egy noteszba jegyezte fel azoknak a nevét, akik véleménye szerint nem az elvárható módon nyilvánultak meg akár az ő, akár a szakma irányában. Gondosan rögzítette a rájuk mért büntetést is, úgymint például a köszönőviszony felfüggesztése egy évre. Így történt azzal a kollégával is, aki az utolsó pillanatban mondta le Felekiék vacsorameghívását, a feleségének azonban már nem is egy, hanem két év jutott, hiszen nő lévén tudnia kellett, hogy a drága Fini mennyit fáradozott miattuk a konyhában." Olvassatok a csodabogár Feleki Kamillról:

A nő, aki mindig hű marad önmagához – Kim Cattrall 65!

Kult – 2021.08.21. – FR

Kim Cattrall neve az évek során összeforrt a Szex és New Yorkban megformált szerepével. Samanthát ugyan már rég elengedte, az általa magánemberként is képviselt szabadság, bátorság, karcos humor és önmaga felvállalása azonban akarva-akaratlanul is mindig eszünkbe juttatja ikonikus karakterét.

Eltévedt sün, tűztelen sárkány, beszélő kutya – Ezek után ki NE akarna elkezdeni olvasni?!

Kult – 2021.08.21. – BG

Both Gabi olyan könyveket ajánl figyelmedbe, amelyek segítségével megszerettetheted a kisgyerekeddel az olvasást és a könyveket:

Hugh Jackman álmai nőjére emlékezik, miközben darabokra hullik a világ – Megnéztük az Új múltat

Kult – 2021.08.20. – BA

„A múltbéli barangolás legalább olyan veszélyes, mint a drog: ha túl sokszor látogatunk meg egy emléket, könnyen benne is ragadhatunk. De valóban olyan borzalmas lenne a sírig tartó boldogság? A filmből erre is választ kapunk.”

„Akadt egy kis komplikáció: infarktust kaptam műtét közben, újraélesztettek” – Beszélgetés Tinkkel alkotásról, függőségről, egészségről

Kult – 2021.08.18. – CSA

Nem bulváros túlzás, hogy a halálból jött vissza: újra kellett tanulnia járni, és most újratanulja az életét is. Azt mondja, a teljes kitárulkozás sebezhetetlenné tesz: a rapper új dalában és ebben az interjúban is kendőzetlenül beszél drogokról, önpusztításról, kamu énidőről, és arról, milyen érzés, amikor nem bírod felemelni a saját kezed.

Hősnek született, és hős ma is! – Robert Redford 85 éves

Kult – 2021.08.18. – GyD

Ősz halántékkal, barázdált arcával és megfontolt mozgásával együtt is még mindig a legnagyobbak közé tartozik, amit három újabb filmje is bizonyít. Nézzétek, hogy idősen is milyen varázslatos színész!

Felebarátod sikerét, pasiját és szövegét ne kívánd! – Megnéztük az Így vagy tökéletes című magyar filmet

Kult – 2021.08.17. – FB

Egy film, aminek szinte minden pillanata a helyén van, a zenéje kellemes, a poénjai jól ülnek, a szereplői parádésak, a sztorija pedig pörgős, fordulatos és szórakoztató – egyszóval éppen azt nyújtja, amire most szükségünk van: egy könnyű, nyár végi, romantikus, vicces szórakozást. Fiala Borcsa ajánlja nektek az év magyar vígjátékát.

„Egymástól rettegő, ordítón drága ruhadarabok rajta találtak különös enyhet” – Mesebeli világ elevenedik meg Majkon

Kult – 2021.08.17. – MMK

Ha egy kis csöndre, és sok-sok csodára vágytok, látogassatok el Majkra! Most Mezei M. Katalin kalauzol el benneteket a remeteségben, ő gyerekkora óta visszatérő vendég ott, és még mindig lenyűgözi a hely varázsa.

< 3 4 5 6 7 8 9 >