Kult
Kult

„Ha mindig azt csinálod, ami érdekel, akkor egy embert legalább biztosan boldoggá teszel” – Katharine Hepburn, a „káprázatos jenki”

Kult – 2022.05.12. – CSA

Gondoltátok volna, hogy az ikon, aki hatvan éven át játszott főszerepeket és négy Oscart nyert, karrierje első éveiben kétszer is megbukott? S hogy jön ide egy párduc, az Elfújta a szél, egy nadrág vagy épp Cary Grant? Cikkünkből kiderül!

Más kultúrákban a maffia is más – Nézzétek ti is a Tokyo Vice-t!

Kult – 2022.05.11. – GyD

Amerikai produkció amerikai sztárral, hollywoodi recept szerint – ezt a sorozatot mégis Japán miatt érdemes követni!

Az erőszak néha álruhában érkezik – Megnéztük az Egy botrány anatómiáját

Kult – 2022.05.10. – SzÉ

Egy botrány anatómiája, és nemcsak egy botrányé, hanem a nemi erőszak vetületeié is.

A bohócok sem ússzák meg a gyilkosságot – Megnéztük a John Wayne Gacyről szóló Netflix-dokusorozatot

Kult – 2022.05.10. – DD

John Wayne Gacy a '70-es években 33 fiút ölt meg. A Netflix Beszélgetések egy sorozatgyilkossal: A John Wayne Gacy-szalagok című dokumentum-sorozatában soha nem hallott felvételeket mutatnak be, amin a gyilkos vall tetteiről. Ajánló:

„Mert maga, Anna, egy komédiás!” – Transzgenerációs kalandtúra, avagy így találtam rá a múltban titokzatos artistanőrokonomra

Kult – 2022.05.08. – KAd

Kurucz Adrienn eredetileg a cirkusz történetéről akart írni egy cikket, ám ennek kapcsán eszébe jutott egy régi családi fotó, amelynek a felkutatása után izgalmas nyomozás vette kezdetét, majd feltárult számára a családi múlt egy addig nem ismert, izgalmas és meghatározó darabja.

„Akkor csináljunk egy vagány meselemezt” – Interjú a Soharóza alkotóival

Kult – 2022.05.08. – BG

Kinek vannak szép emlékei a Kincskereső kisködmönről? A mostani gyerekek nehezen azonosulnak ezzel a történettel, de született egy kivételes zenei anyag, ami mindenkihez közelebb viheti ezt a mesét, és még annyi minden mást is.

< 1 2 3 4 5 6 7 >