Told a jurdát, sajamást, sejehajj! – Zöldcsütörtöki kizöldülés (Recepttel!)
BRÉKING! Az idei medvehagymaszezon lassacskán kifut, úgyhogy nyomás a boltba, piacra bokrétákat venni, de előtte muszáj ezt elolvasni, hogy tudd, mit kell enni:
BRÉKING! Az idei medvehagymaszezon lassacskán kifut, úgyhogy nyomás a boltba, piacra bokrétákat venni, de előtte muszáj ezt elolvasni, hogy tudd, mit kell enni:
Nyolcvankét nap alatt a zöldségtengely körül
Ember tervez… aztán a társa mindezt átírja.
Az élet sava Borcsa DTK-s forgatása előtt mindenki izgult. Borcsa azért, mert mégiscsak a főnökét kell ugráltatnia a konyhában (zavarában még telefonos segítséget is kért), DTK azért, mert utoljára tizenöt éve főzött tévéműsorban, és akkor sem sikerült. A stáb meg azért, hogy hogyan férünk bele húsz percbe. Végül kiderült, hogy csak a húsz perc miatt kellett volna…
Neked is voltak hasonló konyhai kudarcaid? Meséld el nekünk!
Dráma tésztafronton!
Az élet sava Borcsa vadonatúj évadának első részében Borcsa máris átadta a stafétabotot a konyhában: Steiner Kristóf megmutatja, hogyan lehet állati eredetű alapanyagok nélkül is csodás „sajttortát” készíteni. És közben mellesleg nagyon inspirálóan mesél. Nézzétek, élvezzétek, süssétek, kóstoljátok. És nézzétek. Vagy ezt már írtuk?
Ahogy szerkesztőségünk egy önfeláldozó tesztalanya a kóstolás után fogalmazott: „ha bemegy az ember egy cukrászdába, pontosan ez az az íz, amire vágyik!”