Bologna szakított a bolognai spagettivel!
Dráma tésztafronton!
Dráma tésztafronton!
Az élet sava Borcsa vadonatúj évadának első részében Borcsa máris átadta a stafétabotot a konyhában: Steiner Kristóf megmutatja, hogyan lehet állati eredetű alapanyagok nélkül is csodás „sajttortát” készíteni. És közben mellesleg nagyon inspirálóan mesél. Nézzétek, élvezzétek, süssétek, kóstoljátok. És nézzétek. Vagy ezt már írtuk?
Ahogy szerkesztőségünk egy önfeláldozó tesztalanya a kóstolás után fogalmazott: „ha bemegy az ember egy cukrászdába, pontosan ez az az íz, amire vágyik!”
A tabulé az nem egy tánc.
Ma van az édesburgonya napja, adta hát magát az ötlet, hogy összerotyogtassuk mindenféle ízes, illatos finomsággal, és degeszre tömjünk vele egy tucat embert.
Mutasd a konyhád, megmondom, ki vagy!
Néha magunkat is ki kell cselezni. Mondjuk, ezzel a kajával nem lesz nehéz.
Elmondjuk, hogyan NE ünnepeld a kínai újévet!