Az élet sava Borcsa – Steiner Kristóffal (évadpremier)
Rovattámogatás
2019. március 23.
|
FB
Ha valaki tíz éve azt mondja, hogy egy szép napon majd rajongani fogok nemcsak a zöldségekért, de a vegán konyháért is, valószínűleg körberöhögöm – egy fél csülökkel a számban. Az emberek azonban változnak, úgy meg aztán pláne roppant könnyű a megvilágosodás, ha olyan inspiráló ember fogja a kezünket az úton, mint mai vendégem, Steiner Kristóf. Aki nemcsak a szuperfinom vegán sajttorta készítését mutatta meg, de egy csomó mindenről mesélt teljes őszinteséggel, például arról is, hogy mi elől ment el Magyarországról, és mi az, amiért mégis vissza-vissza húzza a szíve. Az élet sava Borcsa állati eredetű alapanyagoktól mentesen – Steiner Kristóffal.
Neked ajánljuk
Az élet sava Borcsa –
2022. május 14.
–
FB
Vegán sajt vagy növényi tömb? Fura vegán ételnevek és a megnevezés fontossága is szóba kerül miközben Borcsa tojásos és sajtos, Steiner Kristóf pedig „vegán tojásos” shakshukát készít.
0 like / 0 dislike
45 megosztás
WMN KNYHA –
2019. szeptember 28.
–
FB
Csokis, almás, szilvás, túrós, mogyorós… – Ki az, aki még szomorkodni tud egy ilyen lista után?
38 like / 0 dislike
126 megosztás
WMN KNYHA –
2022. március 23.
–
DD
Ti milyen különleges feltétekkel eszitek a hot dogot? Ha kipróbálnátok egy különleges változatot, ajánljuk az alábbi három receptet:
0 like / 0 dislike
1 megosztás
WMN KNYHA –
2022. június 4.
–
SK
Miért volna illetlen és érzéketlen a vegán mascarponét nem hívni „olasz stílusú növényi krém”-nek?
0 like / 0 dislike
26 megosztás
WMN KNYHA –
2022. június 8.
–
SzÉ
Ezen a tányéron minden szezonális – és egyszerűen csodálatos! Szentesi már mutatja is, hogyan készítsd el:
0 like / 0 dislike
34 megosztás
WMN KNYHA –
2022. október 9.
–
FB
A csökkentett húsfogyasztás nem kell hogy a kompromisszumokról szóljon! Íme, egy bomba recept, ami után még az eltökélt húsevők is megnyalják mind a tíz ujjukat.
0 like / 0 dislike
4 megosztás