WMN SZEX
WMN SZEX

„Semmi mást nem éreztem, csak fájdalmat” – A hüvelyszárazság és hüvelyszűkület okai

WMN SZEX – 2022.11.08. – HFB

Szerzőnk arra kereste a választ, mitől alakulhat ki, és miként orvosolható a vaginizmus.

Behúzott kézifékkel nehéz a csúcsra jutni, szexelni vagy egyáltalán benedvesedni

WMN SZEX – 2022.11.06. – MD

Napi tíz órákat dolgozol, ügyeket intézel, gyereket nevelsz, és azon csodálkozol, hogy nem megy a szex? Már-már azt hiszed, csak egy új vagy instabil kapcsolat lehet szenvedélyes? Ne már! Érdemes átgondolnunk, amit a nemi szervekről, a vágyról és a szerelemről tudunk.

„Egy kis vér nem állíthat meg semmiben!” – Ideje, hogy beszéljünk a menstruáció alatti szexről

WMN SZEX – 2022.11.03. – FR

Van, akinek belefér, más tartózkodik tőle, és attól sem lehet eltekinteni, hogy a menstruációt évszázados (ha nem évezredes) tabusítás övezi. Egy biztos: aki túllép ezen, és szeretne szexelni a menzesz alatt is – aminek mellesleg vannak pozitív élettani hatásai is –, az jobban teszi, ha óvszert használ közben.

A BDSM-könyvek evolúciója – Ezt olvasd, ha érdekelnek a domináns–szubmisszív kapcsolatok

WMN SZEX – 2022.10.31. – HFB

A szürke ötven árnyalata rengeteg kárt okozott. Úgy tett, mintha BDSM-könyv lenne, holott inkább a bántalmazásról szólt. Sajnos korábban született művekben is gyakran keveredik a BDSM és az erőszak – de hogy lehet ebben eligazodni?

Gyerekvállalás, pornó és a közösségi média – Ezért szexelnek egyre ritkábban a fiatal párok

WMN SZEX – 2022.10.31. – KC

Évi hány alkalmat jelent a KEVÉS szex? Miért akarnak egyes férfiak inkább maszturbálni ahelyett, hogy a párjukkal bújnának ágyba? Mi az oka annak, hogy a mai harmincasok egyre kevesebbet szexelnek? A cikkből ez mind-mind kiderül.

A második legnemesebb szerv? – Érdekes tények a herékről

WMN SZEX – 2022.10.25. – TF

Nevezzük golyóknak, mogyoróknak, tojásoknak, míg az angolok labdáknak vagy dióknak hívják őket. Kitaláltátok, a herékről van szó, amikről általában maguk a férfiak sem tudnak túl sokat. Hát még a nők… De most összeszedtünk néhány izgalmas biológiai, egészségügyi, történelmi és szexuális információt róluk:

Dildóval a háború ellen, avagy önkielégítés régen és most, dicsőítve és elítélve

WMN SZEX – 2022.10.23. – HFB

Javasolták háború és „hisztéria” ellen, máskor meg tiltották, és még penitenciát is róttak ki arra, aki maszturbálni merészelt. Pedig az ehhez használatos eszközök már az őskor óta az életünk részei, hiába is szerettek volna a kutatók erről „diszkréten” mást állítani…

„Nem azért vagyunk itt, hogy telerakjuk a spermáinkkal a Kárpát-medencét” – Szabó Gál András érintettként mesél a vazektómiáról

WMN SZEX – 2022.10.17. – FR

„Az állam ne szóljon bele, hogy egy pasi mit akar csinálni a saját testével, és mit nem. A kormányzatnak az egész reprodukciós rendszerünkből ki kéne szállnia” – mondja Szabó Gál András, akivel érintettként a vazektómiáról, annak hazai szabályozásáról, és a beavatkozást övező sztereotípiákról is beszélgettünk.

< 1 2 3 4 5 6 7 >