WMN SZEX
WMN SZEX

Így szerettek ti – És így szeretnétek, hogy szeressenek: A WMN nagy szexkutatásának eredményei, adatai (infografikákkal)

WMN SZEX – 2021.10.29. – WMN

A szexualitást övező tabukkal és tévhitekkel, illetve a vágyainkhoz kapcsolódó szégyenérzettel szeretett volna leszámolni a WMN nagy szexkutatása. Az eredmények pedig magukért beszélnek: a válaszadók majdnem fele (!) számolt be például arról, hogy átélt már szexuális zaklatást, bántalmazást, 19 százalékuk pedig a mai napig nem tudta ezt feldolgozni…

Dildóval a háború ellen, avagy önkielégítés régen és most, dicsőítve és elítélve

WMN SZEX – 2021.10.19. – HFB

Javasolták háború és „hisztéria” ellen, máskor meg tiltották, és még penitenciát is róttak ki arra, aki maszturbálni merészelt. Pedig az ehhez használatos eszközök már az őskor óta az életünk részei, hiába is szerettek volna a kutatók erről „diszkréten” mást állítani…

Üzekedő állatok, szaladgáló fütykös és a harmadik láb – Megnéztünk egy század eleji pornómesét, hogy nektek már ne kelljen!

WMN SZEX – 2021.10.13. – SzAE

Hallottatok már Eveready Hartonról és mindenre elszánt, önálló életre kelt fütyköséről? Na, majd most.

Első pornós élményeink… persze nem úúúúúgy, csak nézőként

WMN SZEX – 2021.10.09. – TF

Elég sok generáció dolgozik együtt a WMN szerkesztőségében, így változatosak az élményeink… például abban a kérdésben is, hogy mikor és milyen körülmények között láttunk életünkben először pornót. Olvassátok el a mi történeteinket, aztán valljatok ti is!

Neked mi okoz örömet a szexben? – Nagy WMN-kutatás

WMN SZEX – 2021.10.04. – WMN

Egy teljesen anonim felméréshez kérjük most a segítségedet! A célunk: leszámolni a tabukkal, a tévhitekkel, a gúzsba kötő szégyenérzettel, ami sokszor kapcsolódik a testünkhöz, a szexualitásunkhoz. Beszéljünk nyíltan a vágyainkról!

„Most már ne csak az én s.ggemet lássuk!” – Ezért kellhet intimitáskoordinátor a filmforgatásokra

WMN SZEX – 2021.09.25. – TF

Intimitáskoordinátor = túl PC reakció a #metoo-botrányokra, ami végül kilúgozott szexjelenetekhez vezet? Hogyan készülnek a szexjelenetek intimitáskoordinátor nélkül? Színésznőt és rendezőket kérdeztünk a filmvilág új sikerszakmája kapcsán.

„Életem legjobb szexe egy idegennel” – Egy egyéjszakás kaland története

WMN SZEX – 2021.09.24. –

Olvasónk gondolni sem akart a férfiakra, aztán egyszer csak belebotlott egy külföldi ismeretlenbe.

Irreális pózok, kétperces aktusok és az a fránya takaró – Szexjelenetek a filmvásznon

WMN SZEX – 2021.09.21. – SzAE

Hedy Lamarr orális eksztázisától a falhoz döntős egymásnak esésen át a Bridgerton kosztümös kamatyfesztiváljáig. Filmes szexklisék minden mennyiségben.

< 3 4 5 6 7 8 9 >