WMN SZEX
WMN SZEX

Nyitott párkapcsolatra váltanátok? Ezt a 7 lépést tegyétek meg hozzá!

WMN SZEX – 2023.01.03. – MD

Pszichológus szerzőnk arra keresi a választ, működhet-e etikusan egy nem monogám kapcsolat, és ha igen, milyen szabályok mentén.

Az alacsony libidó megrövidíti az életet

WMN SZEX – 2022.12.22. – TF

Bizonyítást nyert, hogy az aktív szexuális életnek az élvezeti értékén túl is van előnye – bár nem mindenkire nézve, szóval mindenképp olvassátok el a kutatási beszámoló részleteit.

Még a barátnőidről sem tudod, milyen pornót néznek vagy van-e szexjátékuk

WMN SZEX – 2022.12.10. – FR

A társadalomban rengeteg elfojtás él a szexualitással – főleg a női szexualitással – kapcsolatban. A szégyentől az önelfogadáson át a szexuális felszabadulásig olykor hosszú út vezet, de néhány bátor nő épp ezt azt az utat kövezi ki sokak számára. Ismerjétek meg Szombat Éva és Standovár Júlia fotográfusok bátor, formabontó munkáit, amellyel generációkat igyekeznek felszabadítani a női szexualitást övező szégyen alól.

Tízezer idegvégződés van a csiklóban

WMN SZEX – 2022.12.04. – TF

A női csiklót évtizedeken át a tehenek csiklóját alapul véve modellezték – egy friss kutatásból azonban kiderült, hogy az analógia nem teljesen áll. Valójában ez a pici szerv a női orgazmus záloga, ezért szomorú, hogy a férfiak 31 százalékának fogalma sincs róla, hol található. Hiánypótló anatómiaóra következik.

Orgiák, botrányok, félrelépések – Amikor a szex játszotta a főszerepet a focivébén

WMN SZEX – 2022.11.19. – NA

Katar és Ecuador meccsével ma kezdődik a focivébé, de nem egyszer fordult már elő a történelem során, hogy az igazán nagy izgalmak nem a pályán, hanem azon kívül, a hálószobában, az öltözőben, vagy éppen egy repülőgép mosdójában történtek…

„Bocs, drágám, ma nincs kedvem”

WMN SZEX – 2022.11.18. – SzAE

Nem egyszerű nemet mondani, de kamuzni, terelni sem feltétlenül jó megoldás.

8 lenyűgöző dolog, amit a péniszről tanultam egy urológus felhasználói kézikönyvéből

WMN SZEX – 2022.11.13. – FB

Ha azt hitted, hogy már mindent tudsz a péniszről, ki kell, hogy ábrándítsunk.

Steiner Kristóf: Minden mell gyönyörű, de csak a nagy farok szép?

WMN SZEX – 2022.11.09. – SK

„Nem volt szerencsés ruhaválasztás…” – írta egy Insta-poszt alá egy kommentelő Kristófnak, célozgatva ezzel arra, hogy szerinte az hordjon szűk nadrágot, akinek nagy a pénisze. Kristóf pedig tollat ragadott, és megírta, milyen fronton érdekes csak szerinte a méret:

< 1 2 3 4 5 6 7 >