WMN SZEX
WMN SZEX

Tartozik-e a páromra, hogy hány emberrel feküdtem le előtte? Íme, a szakemberek véleménye

WMN SZEX – 2024.06.12. – TD

Minden harmadik ember hazudik, ha arról kérdezi a párja, hány emberrel volt előtte, ennek oka pedig a szexualitást érő stigmákban, fals elvárásokban keresendő. De valójában mennyi közünk van a partnerünk előéletéhez?

Így szexeltek a honfoglaló magyarok

WMN SZEX – 2024.05.08. – MLM

Eleink nem voltak éppenséggel prűdek, a szex és a meztelenség nem számított tabunak, a gyerekeket pedig nem kellett felvilágosítani, ugyanis előttük zajlott minden.

Az első vibrátor papiruszból készült, és zümmögő rovarok adták a rezgését – a dildók történetéről

WMN SZEX – 2024.05.03. – ZKB

Gondoltad volna, hogy a XV. századi, hosszú orrú férficipők is valójában szexuális segédeszközök voltak? Minden, ami törikönyvből kimaradt:

Ha nem áll fel – szexuálpszichológust kérdeztünk az erekciós zavarokról

WMN SZEX – 2024.04.27. – ZKB

A merevedési zavar nagyon gyakori probléma, ennek ellenére még mindig tabunak számít. Mit él meg egy férfi, ha nem képes „teljesíteni”? Hogyan hat a partnerre az erekció hiánya, és mit tehet a pár, hogy a szexuális életük rendbe jöjjön? Fallah Nóra szexuálpszichológussal Z. Kocsis Blanka beszélgetett.

Válás után újra „szűzen” – Mi kell ahhoz, hogy az első szexuális élmény jó legyen?

WMN SZEX – 2024.04.22. – ZKB

Post-divorce virginity, vagyis a válás utáni szüzesség nem ismeretlen fogalom azok számára, akik túl vannak egy házasságon, hosszú kapcsolaton.

Szex mint vigasztalás – a mély kapcsolódás és a manipuláció eszköze is lehet

WMN SZEX – 2024.03.30. – TD

A szex stresszcsökkentő hatással bír, ezt régóta tudjuk. De vajon szerencsés, ha ez az egyetlen megküzdési stratégiánk feszültség esetére?

„Istennőnek éreztem magam” – Édeshármas vallomások és tanulságok

WMN SZEX – 2024.03.17. – SzAE

Lehet a megmentője egy kapcsolatnak, házasságnak éppúgy, mint a végzete. A férfiak kilencvenöt, a nők nyolcvanhét százaléka fantáziál az édeshármasról, mégis tabutéma.

Hányan vagyunk az ágyban akkor, amikor azt hisszük csak ketten vagyunk? – A szex közbeni szorongásainkról

WMN SZEX – 2024.02.17. – , SzAE

Bármi miatt szorong az ember szex közben, szinte biztos, hogy a félelmek, aggodalmak gyökere mélyebben keresendő, mint ahogy azt a felszín sugallja. Legalábbis ezt mondja a pszichológus. És még sok minden mást.

< 1 2 3 4 5 6 7 >