WMN SZEX
WMN SZEX

A zoomerek bátrabban kinyitják a kapcsolataikat és fedezik fel a vágyaikat

WMN SZEX – 2023.08.06. – NyL

Valóban egészségtelen és kudarcra ítélt felállás a nyitott kapcsolat? Mi számít hűtlenségnek egy poliamor viszonyban? És miért van az, hogy a Z generáció tagjai előszeretettel választják ezt a kapcsolati formát? Nyáry Luca a zoomerek ismerkedési szokásait vizsgálta.

A szexualitást illetően teljes csendben növünk fel, majd hirtelen tudnunk kellene szabadon beszélni róla

WMN SZEX – 2023.08.01. – TF

A híres pszichoterapeuta és párkapcsolati tanácsadó, akinek az egyik fő témája a megcsalás, szexuális nevelésről, a pornófogyasztás mögötti sebezhetőségről, valamint az erotika és a halál kapcsolatáról is mesélt Emily Ratajkowski podcastjában.

Negyvenmillió évre nyúlik vissza a maszturbáció eredete

WMN SZEX – 2023.07.20. – SzAE

Azt gondolná az ember, hogy evolúciós szempontból a maszturbáció színtiszta pazarlás. De egy friss kutatás szerint ez egyáltalán nem biztos, hogy így van!

„A párhuzamos kapcsolataink csak a szexről szólnak”

WMN SZEX – 2023.07.06. – ZKB

Miért dönt egy pár amellett, hogy kinyitják a kapcsolatukat? Hogyan óvható meg a báziskapcsolat? Bemutathatjuk-e a gyerekeinknek a harmadik feleket? Z. Kocsis Blanka Fischer Gabriella mentálhigiénés szakemberrel, illetve érintettekkel beszélgetett az etikus nem monogám kapcsolatokról.

Kielégítőbb-e a spontán szex a tervezettnél? Egyáltalán nem biztos!

WMN SZEX – 2023.07.05. – KC

Ha feltennénk a kérdést, hogy ki mit preferál jobban, a spontán vagy a tervezett szexet, fogadjunk, hogy a többség csípőből vágná rá, hogy természetesen a spontánt. De vajon tényleg kielégítőbb a rögtönzött együttlét?

Ezeket az erotikus könyveket olvasom ahelyett, hogy pornót néznék

WMN SZEX – 2023.06.26. – WL

Nem, A szürke ötven árnyalata nincs köztük. Viszont több izgalmas kötetet is ajánl Wilson Luca.

A legtöbb szexuális fantázia mögött fontos lélektani igény áll

WMN SZEX – 2023.06.15. – TD

Édeshármas, dominanciagyakorlás, leselkedés, exhibicionizmus. Csak néhány azokból a szexuális fantáziákból, ami sok ember fejében megfordul, mégis deviánsnak, szégyellnivalónak gondoljuk. Pedig, ahogy Gyuricza Gergely pszichológus-festőművész fogalmaz: fontos üzenetet közvetítenek a felnövéstörténetünkről és a kapcsolati igényeinkről is.

Teljesen normális sírni szex után

WMN SZEX – 2023.06.14. – TF

Tudjátok, mit jelent a crygasm vagy crymax kifejezés? És mire utal a PCD betűszó? Olvassátok el a cikket, és kiderül, ti megtapasztaltátok-e már valamelyiket.

< 4 5 6 7 8 9 10 >