WMN SZEX
WMN SZEX

Szex robotokkal, teledildonika és virtuális randevúk – a digitalizáció hatása a szexuális szokásainkra

WMN SZEX – 2023.12.12. – MZS

Az okoseszközök és a mesterséges intelligencia utat törtek a hálószobánkba. Legyen szó robotokkal való szexről, vagy arról, hogy avatárként virtuális randevúkra megyünk, mielőtt személyesen találkoznánk a másikkal, a lehetőségek száma ma már gyakorlatilag végtelen.

Párkapcsolatban színlelik a legtöbben az orgazmust – de miért?

WMN SZEX – 2023.12.10. – TF

Egy magyar kutatás szerint a nők leginkább a párkapcsolatukban színlelik az orgazmust, de sokan még egyéjszakás kaland során is ehhez az eszközhöz folyamodnak. Ez már csak azért is aktuális kérdés, mert a legtöbb tanulmány szerint az ünnepi időszakban jelentősen megugranak az óvszereladások, vagyis karácsonykor is szexelnek az emberek (meglepő, ugye?). Már csak az a kérdés, hogy mennyire jó nekik.

Zaklatás, fenyegetés és felvillanó nemi szervek – Nyáry Luca nekrológja az Omegléhez

WMN SZEX – 2023.12.07. – NyL

„Jobb esetben” csak egy kéretlen péniszfotó meg némi noszogatás, rosszabb esetben a személyes adatokkal való fenyegetőzés, szexuális kizsákmányolás vagy akár életveszélyes bűncselekmény. És minél fiatalabb az áldozat, annál vonzóbb az elkövetők számára.

Még intenzív, kölcsönös vágy esetén sem lesz feltétlenül minden a régi – Szex szülés után

WMN SZEX – 2023.12.04. – ZKB

A gyerek születése a legtöbb pár szexuális életét is átírja: vagy lehetőség nincs az intim együttlétre, netán fájdalom, megváltozott énkép, esetleg a vágy hiánya hat negatívan. Érintett szülőkkel, gyógytornász-medencefenék fizioterapeutával és urogynekológussal járt annak utána Z. Kocsis Blanka, hogyan és mikor lehet visszahozni az intimitást a kapcsolatba.

Self-date: 5 ok, amiért érdemes magaddal (is) randiznod

WMN SZEX – 2023.11.29. – ZKB

Újabb őrület vagy a legracionálisabb döntések egyike? A self-date, azaz az önmagunkkal randizás koncepciója jóval több az énidő fontosságát hangsúlyozó szemléletnél. De akkor mégis mire jó? Mit tanulhatunk abból, ha saját magunkkal szervezünk kimenőt?

Libidókülönbség a párkapcsolatban – mit tehetünk, hogy egyik félnek se okozzon szorongást a helyzet?

WMN SZEX – 2023.11.25. – TD

Gondoltad volna, hogy a partnerek közti libidókülönbség (SDD, azaz sex drive discreapancy) a leggyakoribb párkapcsolaton belüli szexuális elakadás? A jó hír, hogy transzparens kommunikációval és néhány apró praktikával könnyen orvosolható.

Dr. Hevesi Kriszta: A legnehezebben a maszturbáció szót mondtam ki

WMN SZEX – 2023.11.24. – FB

Íme, a legfontosabb gondolatok az e heti Elviszlekből, ahol DTK mellett ezúttal az ország legismertebb szexuálpszichológusa, dr. Hevesi Kriszta foglalt helyet.

Terápiás szexmegvonástól a múlt rendezéséig – Ezeket tanácsolják a szakértők, ha oda a libidó

WMN SZEX – 2023.11.23. – SzAE

A libidó csökkenésének számtalan oka lehet, de jó hír, hogy egy szakértői csapat összerakott egy listát, ami segíthet az érintetteken.

< 2 3 4 5 6 7 8 >