WMN Egszsg
WMN Egszsg

Lassú, puha, meglapul, és megöl álmodban – A depresszió egyik alattomos formája

WMN Egszsg – 2022.10.04. – WMN

„Évekig rejtőzködött, zabált, puhán rám telepedett, és amikor készen állt, hogy átvegye az uralmat, előjött. Mert a disztímia ilyen.” Pár hete Tom Hardy kapcsán említettük ezt a lelki betegséget – ő szenvedett tőle hosszú éveken át –, most egy vendégszerzőnk meséli el, milyen küzdelmet folytatott vele, és hogyan lehet kijönni belőle.

„Tudat alatt már a feltételezhető magzat bocsánatát kértem. Pokoli teher” – Egy majdnem háromszoros anya vallomása

WMN Egszsg – 2022.10.03. –

Vendégszerzőnk írása alaposan belenyúl a darázsfészekbe, de története nem egyedi eset. Jó lenne nem félni attól, hogy nyíltan beszéljünk erről.

Az alkohol sebezhetőséget és szorongást jelent – Így gondolkodik az ivásról a Z generáció

WMN Egszsg – 2022.10.02. – PZs

Az alkoholfogyasztás meggyökeresedett a társadalmunkban, a Z generációsok körében azonban kezdenek megváltozni a tendenciák: egyre többen vallják ugyanis közülük azt, hogy nem csak egy korsó sör fölött lehet megbeszélni az élet nagy dolgait.

A „Nem akarok szemüveges lenni”-től a „Le sem akarom venni a szemüvegem”-ig

WMN Egszsg – 2022.10.02. – TF

Gyerekként szemüvegesnek lenni nem feltétlenül könnyű, de még mindig sokkal jobb, mint rosszul látni. Persze ez Tóth Flórát sem vigasztalta, amikor tiniként kiderült a rövidlátása. Saját élményei megosztása mellett egy szemész szakembert is megkérdezett a gyerekeket érintő látásproblémákról.

„Szex közben letüdőztem egy tollat” – Képtelen halálközeli élményeink

WMN Egszsg – 2022.10.01. – SzAE

Az életveszély sokszor a legváratlanabb helyekről leselkedik ránk: Anna Eszter nemrég majdnem megfulladt fogmosás közben, és hamar kiderült, ha képtelen balesetekről van szó, mennyi sorstárssal rendelkezik…

Innen tudhatod, hogy veszélyeztetett vagy-e bőrrák szempontjából – Bőrgyógyász szakértő válaszol legégetőbb kérdéseinkre

WMN Egszsg – 2022.09.30. – KAA

Vége a nyárnak, mindenkit ért több-kevesebb napsütés. Itt az ideje a bőrvizsgálatnak, amelyhez szakértőnk nyújt segítséget. Elmondja, miként vizsgáljuk át először a saját bőrünket, milyen tünetek lehetnek gyanúsak bőrrák szempontjából, és megtudhatod azt is, milyen gyakran szükséges orvosi szűrésre menni:

Aranytejjel, kakukkfűvel, fekete retekkel a kórokozók ellen – Anna Eszter házi praktikái nyavalyaszezon idejére

WMN Egszsg – 2022.09.25. – SzAE

Anna Eszteréknek a tanítási időszak egyet jelent azzal, hogy pár nap után valamelyik gyerek hazahoz valami vírust. Hogy megelőzze a nagyobb bajokat, és elviselhetőbbé tegye az otthoni lábadozást, hozott nektek pár tippet, gyógynövényt, illatos gyógyitalokat és praktikákat, ezektől garantáltan gyorsabban és kellemesebben telik a gyógyulás időszaka.

Szentesi Éva: Ha összeérne, lehetne célkereszt is

WMN Egszsg – 2022.09.21. – SzÉ

Testem. Szikla. Szilárd.

< 2 3 4 5 6 7 8 >