WMN Egszsg
WMN Egszsg

Különc polihisztorok, kalandos nászutak – Izgalmas történetek a biciklizés napjára

WMN Egszsg – 2022.06.03. – HFB

„Akárki találta fel a kerékpárt, megérdemli az emberiség köszönetét” – mondta 1896-ban Lord Charles Beresford admirális, és mi mélyen egyetértünk vele.

Már egy füstmentes nap is érezteti a hatását – Ez történik a szervezeteddel, ha abbahagyod a dohányzást (praktikus, bevált tippekkel)

WMN Egszsg – 2022.05.31. – FB

Ma van a dohányzásmentes világnap, ebből az apropóból Fiala Borcsa meséli el, hogyan és miért szokott le öt évvel ezelőtt a cigarettáról, negyed évszázados füstölés után.

Így élheti túl egy pollenallergiás a nyarat – Egy tüdőgyógyász-allergológus szakorvos jótanácsai

WMN Egszsg – 2022.05.23. – KC

Milyen gyógyszert szedjünk? Mit tegyünk, ha inkább alternatív kezelésben gondolkodnánk? Szakember segítségét kértük, hogy ne kelljen a házba visszavonulva tölteni a pollenszezont!

„Számtalan kudarc ellenére kell a legjobbat kihozni magunkból” – SNI-s gyerekek a magyar iskolarendszerben

WMN Egszsg – 2022.05.23. – KK

Szakemberekkel és szülőkkel beszélgettünk az SNI-s gyerekek jelenlegi helyzetről, az őket érintő legégetőbb problémákról és a jövő lehetőségeiről:

Segítség, orrcseppfüggő lettem! – Erre figyelj most, hogy berobbant az allergiaszezon

WMN Egszsg – 2022.05.20. – NyL

Beindult az allergiaszezon, szemek könnyeznek, torkok kaparnak, az orrok pedig menthetetlenül bedugulnak. Kézenfekvő lenne ezeket a problémákat gyógyszertári készítményekkel orvosolni, ám jobb, ha tudod: ez a módszer sem veszélytelen. Nyáry Luca, aki maga is érintett a témában, szakértővel járt utána a kérdésnek.

A véletlen balesetek logikája – Így előzheted meg a sportsérüléseket a pszichológusok szerint

WMN Egszsg – 2022.05.19. – MD

Maga a sérülés csak az utolsó láncszem a történetben. Légy képben a kockázati tényezőkkel, hogy profiként és amatőrként is nagyobb biztonságban lehess.

„Volt, hogy a kádban fekve elájultam” – Ideje, hogy beszéljünk a brutális menstruációs görcsökről, ami jóval több nőt érint, mint gondolnád

WMN Egszsg – 2022.05.17. – FR

A spanyol menstruációs szabadság kapcsán sok szkeptikus kommentet lehetett olvasni, amik javarészt arról szóltak, hogyan akarják a nők kijátszani a rendszert azzal, hogy nem képesek megerőltetni magukat „azokon a napokon”. Filákovity Radojka azonban pontosan tudja, miért lenne sok nőnek szüksége erre a pár napra, és el is magyarázza:

< 5 6 7 8 9 10 11 >