WMN Egszsg
WMN Egszsg

Ezért híztunk meg (még jobban) a Covid alatt, és így adhatjuk le a felesleget

WMN Egszsg – 2021.09.17. – KC

A pandémia alatt kényszeresen halmoztuk az élelmiszert, és ezzel egyenesen arányban ettük túl magunkat, de vajon mi ennek az evolúciós magyarázata, és mennyit hízott egy átlag magyar a karantén alatt? Dr. Forgács Attila gasztropszichológussal beszélgettünk.

Infúzió a csilláron – Áttétes vastagbéldaganattal az élet

WMN Egszsg – 2021.09.16. – EM

Négy év, négy műtét, harmincöt kemó. De ezek csak számok. Mögöttük ott az ember:

„Emberkísérlet” és társai – Szembesítettük a virológus-szakértőt a hat leggyakoribb, koronavírus elleni védőoltással kapcsolatos félelemmel

WMN Egszsg – 2021.09.15. – KAA

„Nem ismerjük a hosszú távú mellékhatásokat. Felborult a nőknek a menstruációs ciklusa az oltástól. Emberkísérlet folyik. A vakcinák okozzák a mutációt. Az immunrendszert kellene inkább támogatni…” Ezt válaszolja a virológus az oltásszkeptikusok érveire:

Gyógyító szándék által vezérelt brutális kínzás – 85 éve hajtották végre az első lobotómiát

WMN Egszsg – 2021.09.14. – KC

JFK húga, Rosemary Kennedy volt az egyik leghíresebb beteg, akin lobotómiát hajtottak végre, ezzel testi és szellemi fogyatékosságba taszítva őt. Sok társához hasonlóan csak annyi volt a bűne, hogy olyan problémákkal küzdött, amikkel a társadalom nem tudott mit kezdeni.

„A legtöbb tünetemről azt hittem, hogy ez így normális” – Ilyen az endometriózis egy érintett szemszögéből

WMN Egszsg – 2021.09.13. – TF

Mi a közös a gyakori hasfájásban, a menstruációs görcsökben, a fáradékonyságban és a rendszeres fejfájásban? Az, hogy a hajlamosak vagyunk úgy gondolni, nem egy betegség tünetei, hanem a mindennapi élet természetes velejárói. Csakhogy mindnek lehet kiváltó oka az endometriózis – ahogy ez a huszonkét éves Dominikánál kiderült, de csak évekkel később.

„A gyerekvitamin főleg arra jó, hogy a szülő megnyugodjon” – Szakértői tippek és tanácsok, hogy gatyába rázzuk az immunrendszerünket

WMN Egszsg – 2021.09.09. – DD

Dr. Mangó Garbriella háziorvost arról kérdezte Dián Dóri, hogy miként segíthetjük az immunrendszer működését (és mit ne tegyünk):

Az epepangás veszélyes lehet a magzatra! Amit a terhességi kolesztázisról tudni kell

WMN Egszsg – 2021.09.07. – KAd

Dr. Ladjánszki Bernadett meséli el, miként okozott tragédiát esetében a terhességi kolesztázis, azaz epepangás. Gasztroenterológus szakértőnk pedig elmondja, mit kell tudni erről a betegségről, és hogyan előzhető meg a baj:

Szentesi Éva: Epés megjegyzéseim

WMN Egszsg – 2021.09.01. – SzÉ

Egy másfél méter hosszú, ujjnyi vastag kamera végű csővel belenézek magamba. És ők belém.

< 1 2 3 4 5 6 7 >