WMN SZEX
WMN SZEX

A szabadság minisztériuma – Magyarország első és egyetlen fétisklubjában jártunk

WMN SZEX – 2023.09.22. – ZKB

Teljesen hétköznapi emberek, akikről, ha szembe jönnek veled az utcán, talán el sem tudod képzelni, hogy szabadidejükben fétisklubba járnak. Persze, hiszen legfeljebb abban különböznek, hogy számukra kiemelten fontos a szabadság, mások határainak tisztelete és az elfogadás.

Női ejakuláció: nem csak kevesek kiváltsága a kutatók szerint

WMN SZEX – 2023.09.05. – TD

A korábbi tévhit szerint csak minden 100. nő képes rá, ám egy friss kutatás alapján sokkal többen:

Házas nők és férfiak a Tinderen: ezért regisztrálnak

WMN SZEX – 2023.08.15. – ZKB

A randiappokon található embereknek mindössze 4,16 százaléka keres valódi, elkötelezett szerelmet. Hogy miért? Mert java részük házasságban él. Meghökkentő adatok és tapasztalások cikkünk szerzőjétől:

A zoomerek bátrabban kinyitják a kapcsolataikat és fedezik fel a vágyaikat

WMN SZEX – 2023.08.06. – NyL

Valóban egészségtelen és kudarcra ítélt felállás a nyitott kapcsolat? Mi számít hűtlenségnek egy poliamor viszonyban? És miért van az, hogy a Z generáció tagjai előszeretettel választják ezt a kapcsolati formát? Nyáry Luca a zoomerek ismerkedési szokásait vizsgálta.

A szexualitást illetően teljes csendben növünk fel, majd hirtelen tudnunk kellene szabadon beszélni róla

WMN SZEX – 2023.08.01. – TF

A híres pszichoterapeuta és párkapcsolati tanácsadó, akinek az egyik fő témája a megcsalás, szexuális nevelésről, a pornófogyasztás mögötti sebezhetőségről, valamint az erotika és a halál kapcsolatáról is mesélt Emily Ratajkowski podcastjában.

Negyvenmillió évre nyúlik vissza a maszturbáció eredete

WMN SZEX – 2023.07.20. – SzAE

Azt gondolná az ember, hogy evolúciós szempontból a maszturbáció színtiszta pazarlás. De egy friss kutatás szerint ez egyáltalán nem biztos, hogy így van!

„A párhuzamos kapcsolataink csak a szexről szólnak”

WMN SZEX – 2023.07.06. – ZKB

Miért dönt egy pár amellett, hogy kinyitják a kapcsolatukat? Hogyan óvható meg a báziskapcsolat? Bemutathatjuk-e a gyerekeinknek a harmadik feleket? Z. Kocsis Blanka Fischer Gabriella mentálhigiénés szakemberrel, illetve érintettekkel beszélgetett az etikus nem monogám kapcsolatokról.

Kielégítőbb-e a spontán szex a tervezettnél? Egyáltalán nem biztos!

WMN SZEX – 2023.07.05. – KC

Ha feltennénk a kérdést, hogy ki mit preferál jobban, a spontán vagy a tervezett szexet, fogadjunk, hogy a többség csípőből vágná rá, hogy természetesen a spontánt. De vajon tényleg kielégítőbb a rögtönzött együttlét?

< 1 2 3 4 5 6 7 >