WMN Life
WMN Life

Az életünk még sosem volt ilyen jó. Az életünk még sosem volt ilyen rossz

WMN Life – 2023.03.21. – MZS

Régen minden jobb volt. Vagy mégsem?

Sosem volt igaz, hogy bármit elérhetsz, csak akarni kell

WMN Life – 2023.03.20. – wl

A prostitúció, a szerhasználat, a mentális betegségek generációkon átívelő köreit mutatja be Mark Laita videósorozata. Maga a tömény nyomor, mégis érdemes megnézni.

„Nem az a boldog, akit a tömeg annak nevez, hanem aki senkivel sem cserélne sorsot”

WMN Life – 2023.03.20. – SzHA

Ma van a boldogság nemzetközi napja, úgyhogy megpróbáltuk megfejteni a titkát. Pontosabban: a titkait. Mást mond ugyanis a pszichológia, a filozófia, a mesék, a művészet vagy éppen a bruttó nemzeti boldogságértéket bevezető ország.

Palya Bea: Csak akkor tudok a másikra igent mondani, ha magamra is igent mondok

WMN Life – 2023.03.19. – PB

Palya Bea egy korábbi, gyönyörű írása házasságról, esküről, és arról, mennyire fontos, hogy tudatosítsuk, mire is vállalkozunk, amikor kimondjuk azt a négybetűs szót.

Mózes Zsófi: Ti, akiknek örökké hálás leszek

WMN Life – 2023.03.18. – MZS

Azok, akik nem érintettek, gyakran el sem tudják képzelni, hogy milyen sokat jelent egy bántalmazás túlélőjének a támogató közeg. Az érte való kiállás. Mózes Zsófi most azokról az emberekről ír, akik körbeveszik és megtartják a legnehezebb pillanatokban is.

Ezért fordulnak sokan a spiritualitás és az ezotéria felé

WMN Life – 2023.03.18. – SzAE

A háborúellenes hippimozgalom idején hódító útjára induló New Age most új lendületet kapott a fiataloknak köszönhetően, akik például imádság helyett inkább „manifesztálnak”, ha kapaszkodót keresnek.

Ezt jelenti számotokra a szabadság: WMN-szemle a válaszaitokból

WMN Life – 2023.03.18. – WMN

Március 15-én arra kértünk titeket, mondjátok el, nektek mit jelent a szabadság. Fantasztikusan izgalmasak a válaszaitok, íme, ígéretünk szerint itt van a szemlénk:

Halálos betegségből életre szóló küldetés: Keresztes Zsolt parasportoló fordulatokban gazdag története

WMN Life – 2023.03.18. – NP

Egy daganatos betegség miatt a kínok kínját állta ki Keresztes Zsolt, majd amputálni kellett az egyik lábát. Ekkor kezdődött sportolói pályája, bajnoki élete. Egy nem mindennapi történet egy különleges fiatalemberről.

< 1 2 3 4 5 6 7 >