WMN Life
WMN Life

Wilson Luca: Ha ez a kapcsolat véges, hát az élet is az

WMN Life – 2023.02.07. – WMN

„És ezzel a tudattal szörnyű kín zöldfűszeres szendvicskrémet válogatni a boltban” – írja Luca. Azt is összegyűjtötte, szerinte mire nem készítenek fel minket a szakítással kapcsolatban.

Összetört szívvel a legnehezebb szülőnek lenni

WMN Life – 2023.02.07. – TF

Könnyek a vécében – nem minden szülői szívfájdalom tartozik egy gyerekre… de azért azt sem szeretnénk, ha később ők is elbújnának előlünk sírni. Hogyan és meddig oszthatjuk meg a gyerekekkel a lelki fájdalmainkat?

Súlyos tévhit, hogy a bölcs emberek többségükben idős férfiak lennének

WMN Life – 2023.02.07. – KC

Megvannak a sztereotípiáink a bölcsességről, de a kutatások egész mást mondanak. Nektek mi a tapasztalatotok? Mi jellemzi azokat a bölcs embereket, akiket ismertek?

Sötétedés után biciklire ült, álarcot húzott, és „vadászni indult” a csabai rém

WMN Life – 2023.02.06. – DP

A Kádár-korszak egyik legszörnyűbb bűncselekmény-sorozatának Dulai Péter járt utána. (A cikk felkavaró lehet, csak erős idegzetűeknek ajánljuk.)

Ez a férfi kiszolgált, vak elefántoknak zongorázik, de mi is töltekezhetünk belőle

WMN Life – 2023.02.06. – SZIJ

„Aki mentett már bajba jutott és kiszolgáltatott állatot, aki fogadott már örökbe jobb sorsra érdemes szomorú lényt, az tudja jól, hogy igazából ők mentenek meg minket” – írja szerzőnk, Szabó Imola Julianna, aki maga is úgy szeret alkotni, ha körülötte ott motoszkálnak az állataik.

A nevünk a mesénk része – Ezért sem mindegy, mit választunk a gyereknek

WMN Life – 2023.02.06. – SzHA

Passzoljon a vezetéknevéhez? Nemzetközi legyen? Egyedi vagy örökölt? Szülők és szakértők mondják el, hogyan változtak a névadási szempontok az idők során.

Vasárnap este: a nagy meglepetések ideje, ha iskolás gyereked van

WMN Life – 2023.02.05. – TF

Épp MOST derülnek ki az elfeledett házik, kerülnek elő a táska mélyén megbújt uzsonnamaradékok és bukkannak elő a tornazsák mélyén maradt szennyesek is…

Ilyen pszichés előnyökkel jár, ha rendszeresen barangolsz a városban

WMN Life – 2023.02.05. – MD

Annak van a legpozitívabb hatása, ha a vándorlásaid a legkülönfélébb kerületekbe visznek. A kutatók el is magyarázzák, miért:

< 1 2 3 4 5 6 7 >