WMN Life
WMN Life

Miért baj az, ha a fiam növeszti a haját? – A hosszú hajú férfiak nyomában

WMN Life – 2021.08.04. – SzAE

A hosszú hajú férfi a történelem során (majdnem) mindig ellentmondásos, megosztó jelenség volt. Egy hosszú hajú kisfiú pedig ma is az (hogy mennyire, azt Szabó Anna Eszter saját és a fia bőrén tapasztalja).

Szentesi Éva: Ezeregyszáztizenhat kilométer

WMN Life – 2021.08.04. – SzÉ

„Együtt legyőzünk mindent, legyűrjük ezt az utat is… felváltva vezetnénk, ha itt lehetne, és csak mondaná, én meg nem félnék a dudáló kamionoktól…” Szentesi rendhagyó útinaplója Olaszországból:

Társasjátékozni tanulnál YouTube-on? Sima ügy! Mutatjuk, kiket érdemes nézni!

WMN Life – 2021.08.04. – HFB

A háromperces szabálymagyarázatoktól a szubjektív videókig és a végigjátszásokig: így segíthetnek a vloggerek eligazodni a társasjátékok útvesztőjében.

Hiába jósolták meg gyerekkorában, kacskaringós út vezetett a trónig – Ma 121 éve született az anyakirályné

WMN Life – 2021.08.04. – FR

Erzsébet királyné híres volt közvetlenségéről, a brit királyi családban ő volt az első, aki nyilvános szerepléseken mosolygott. Végigélte az egész XX. századot annak minden viharával, a humorát és az életvidámságát azonban sosem vesztette el. Ma 121 éve született a brit királyi család mátriárkája, II. Erzsébet édesanyja, az anyakirályné.

Összetartani a nullánál jobban egy olyan világban, ami harsog a gyűlölettől, nyugalmat ad – Ezért lenne jó megtanulnunk jó szomszédnak lenni

WMN Life – 2021.08.03. – DG

Szomszéd: ha jó, akkor az áldás, ha rossz, akkor mindennapos kínlódás. Doffek Gábor cikke nem ítélkezni, nem megosztani szeretne, épp ellenkezőleg: jó példákkal, használható gondolatokkal szolgálni azok számára, akik nyitottak erre.

„Apukám azt mondta, soha senki kedvéért ne fogjam vissza magam” – Öt olimpiai történet Tokióból, ami messze túlmutat önmagán

WMN Life – 2021.08.03. – CSA

A TikTok-sztár rögbijátékostól a tizenhárom éves aranyérmesig, a vígan kötögető bajnoktól az ellenfelet buzdító súlylökőig: ezek a mi kedvenc olimpiai sztorijaink Tokióból (eddig). Neked mik a kedvenceid a magyar sikerek mellett?

„Egy-egy testrészünket kell lefotózni, és elküldeni a másiknak” – Novella

WMN Life – 2021.08.02. – WMN

Vajon tudunk róla, mi történt a kamaszokkal a karantén alatt az online térben?

Az önellátás valójában illúzió, csak együttműködésben tartható fenn a rendszer – Mit tanulhatunk a hangyáktól?

WMN Life – 2021.08.02. – KöÁ

Nemhogy ne árts, és ne csapd le, ha megtámadta a szendvicsedről lehullott morzsákat, hanem figyeld inkább közelről, és tanulj tőle! Kökéndy Ákosnál szellemesebben pedig senki nem fogja elmagyarázni neked, mitől fantasztikus lények a hangyák!

< 1 2 3 4 5 6 7 >