Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Oltai Kata: „Mindenki megy el körülöttem, akik szellemi társaim” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.10.04. – DTK

Azt mondja, nem szeretne gazdag ember lenni, mert az félrevisz az utcáról, „ahol a társadalom zajlik”. Lemond egy sor privilégiumról, mert az elvei fontosabbak. Ahol szembemennek azzal, amiben hisz, onnan eljön. Nem érzi, hogy neki bármi is „jár”. Ezt itt Magyarországon bátorságnak hívják. Oltai Kata számára viszont ez az alapvetés: maga az élet. Ő az Elviszlek e heti vendége, nézzétek meg:

Dezső András: „Hozzám közelebb áll, aki pacekba' bűnöző, mint az a bűnöző, aki játssza a politikust”

Elviszlek magammal – 2023.09.28. – MZS

Az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, Dezső András tényfeltáró újságíró őszintén mesélt a sajtószabadsághoz fűződő viszonyáról, az újságírók lehallgatásáról, illetve arról, hogy van-e olyan – már nem aktív – bűnöző, akivel baráti kapcsolat alakult ki köztük.

Dezső András: „Úgy állok hozzá, hogy ahol tudnak, ott lehallgatnak” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.27. – DTK

Magyarország talán legismertebb tényfeltáró újságírója. Bűnügyi szakíróként négy könyv szerzője; amelyek a magyarországi szervezett bűnözés történetét, a kábítószer-kereskedelmet és a titkosszolgálatok működését tárják fel. Ő maga a világtól elvonultan él, ott, ahová csak csónakkal lehet eljutni. És már megszokta, hogy valószínűleg lehallgatják. Dezső András az e heti Elviszlek vendége, nézzétek meg:

Asztrológus mondta Somának: Gyöngyibaba, a képletedből ordít, hogy szublimálnod kell a libidódat

Elviszlek magammal – 2023.09.21. – DD

Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa volt az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, amelyben őszintén mesélt a semmiből feltörő szexuális energiáiról, az apjával való kapcsolatáról, és a hűtlenségéről is. Most három részletet olvashattok a beszélgetésből kedvcsináló gyanánt:

Soma Mamagésa: Most szeptemberben vagyok 10 éve teljesen hűséges – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.20. – DTK

Abban biztosak voltunk, hogy DTK egyetlen percig sem fog unatkozni mellette. Aztán megnéztük az elkészült epizódot, és azt kell mondanunk: mi sem! Az Elviszlek e heti epizódjában Spitzer Gyöngyi Soma Mamagésa látható egy megejtően őszinte és igazi beszélgetésben a női lét „vérmisztériumairól”, a szublimálandó libidóról és a megtalált hűségről (sok minden más mellett).

Kemény Dénes: Edzőként megvártam, hogy mindenki jóllakjon, és csak utána ettem – Elviszlek magammal (PREMIER)

Elviszlek magammal – 2023.09.13. – DTK

Micsoda történet az övé – és micsoda történetet adott ez az ember mindannyiunknak! Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok pólókapitánnyal startol az Elviszlek őszi évada. Micsoda indítás! Nézzétek meg, és legyetek jól ti is ettől a beszélgetéstől:

Zsiga Melinda: Annyira megalázó, hogy el kell vinnem egy fehér embert magammal, hogy bármit is megkapjak az életben

Elviszlek magammal – 2023.08.17. – KAd

Sokan szeretik, sokak példaképe, de azt mondja, mindenkitől tart némi távolságot. Gyerekkori alapélménye ugyanis, hogy ő nem kell, hogy teher mások számára. A sport pedig mindig is egy terepet jelentett számára, ahol bizonyíthat.

Kedvenc pillanataink az Elviszlek magammal tavaszi évadából

Elviszlek magammal – 2023.07.12. – TF, DTK

DTK és Tóth Flóra, a műsor szerkesztője elmondja, mely beszélgetések érintették meg őket leginkább a 12 + 1 epizódból.

< 1 2 3 4 5 6 7 >