Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Székely Kriszta: Az egész létezésemben van az emberek számára valami különös – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.16. – DTK

Élete alapkérdése, hogy lehet-e könyvből megtanulni élni. Erre kereste a választ már balerina korában, aztán a Távol-Keleten, majd újra itthon az egyik megosztó valóságshow szerkesztőjeként, és erre keresi a választ most, a Katona József Színház ünnepelt rendezőjeként – egyszerre lesznek 40 évesek az idén. Az Elviszlek e heti epizódjában: Székely Kriszta.

Dr. Máté Gábor: A nők elnyomják saját érzéseiket, elveszítik magukat, és ebbe belebetegszenek – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.09. – DTK

Miközben körbeautóztuk Budapestet – és életének fontos helyszíneit a Dohány utcai zsinagógától a gyerekkori házig –, Dr. Máté Gábor magáról, a családjáról és a feleségével való kapcsolatáról is sokkal többet mesélt, mint amennyit szokott. Hogyan betegít minket a társadalom, miért vannak veszélyben a nők, hogyan választ helyettünk párt a gyerekkori traumánk, és hogyan gyógyulhatunk együtt a társunkkal… erről is beszélt a világhírű magyar orvos-traumakutató az Elviszlekben.

Szily Nóra: „Így én még nem tudtam összesimulni senkivel” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.02. – DTK

„Én ezt megszolgáltam, kivártam, kibekkeltem, nem alkudtam meg” – mondja Szily Nóra könnyes szemmel, és mi nem tudunk nem vele sírni örömünkben. Mert húsz év egyedüllét után, 57 évesen is lehet újrakezdeni, szövetségest találni. Ráadásul még a munka frontján is jól alakulnak a dolgai. Egyszerűen jó látni, hogy valakinek 2022 a boldogság éve! Az elviszlek e heti vendége: Szily Nóra, nézzétek meg, és örüljetek vele:!

Haumann Máté: „Döbbenetes volt azzal szembesülni, hogy mennyi ember szerette” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.10.26. – DTK

Élete legnehezebb májusában eljátszotta eddigi legfontosabb filmszerepét Hollywoodban, megkérte a szerelme kezét, és elveszítette az édesapját. Fél évvel később pedig az Elviszlek magammalban megmutatta magát egy picit jobban annál, mint amit megszokhattunk tőle. D. Tóth Kriszta vendége ezen a héten: Haumann Máté színész.

Renner Erika: Nekem most úgy kell élnem, hogy egyáltalán nem bízom a rendszerben – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.10.19. – DTK

Annyi fontos mondat hangzik el ebben a beszélgetésben, hogy hirtelen nem is tudjuk, mit emeljünk ki belőle. Álljon itt talán csak ez a rövid párbeszédrészlet: – Boldog vagy? – Nagyon. D. Tóth Kriszta vendége az Elviszlekben ezen a héten Renner Erika, aki sokkal több, mint „a lúgos orvos áldozata”.

Csepregi Éva: „A politikát nem szerettük, nem akartunk benne részt venni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.10.12. – DTK

Vajon hogyan érinti, hogy újra divatba jött a 80-as évek? Hogy viselte annak idején a neki kitalált kedves, szőke „girl next door”-imázst? Mit érez, amikor a volt élettársát, a Neoton Família egykori menedzserét, Erdős Pétert bántják? Mennyi szabadságot kaptak az átkosban, amikor kapitalista országokba utazhattak? Milyen együtt zenélni a fiával? És hogy áll az anyósszereppel? Az Elviszlek magammal vendége: Csepregi Éva.

Fenyő Iván: „Jó fiú a lelkem” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.10.05. – DTK

Megkockáztatjuk, hogy Fenyő Ivánt így még nem láttátok. A magyar színészvilág egyik legmegosztóbb (és közben legizgalmasabb) karaktere mesélt gyerekkorról, felnőtté válásról, megváltásról, megbánásról, megfelelésről és magunkkal cipelt, beteljesült és beteljesületlen álmokról... egy régi ismerősnek. Fenyő Iván az Elviszlek magammal e heti vendége.

Janicsák Veca: Egy nagyon sérült, mindenkinek megfelelni akaró kislány voltam – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.09.28. – DTK

Janicsák Veca a közönség szeme láttára vált a címben (saját maga által) megfogalmazott szeretetéhes, sérült kamaszlányból felnőtt nővé. Egy még mindig csak 32 éves nővé, aki túl van rákdiagnózison, méheltávolító műtéten, mélyvénás trombózison, egy váláson és egy kőkemény szembenézésen az egész életét végigkísérő apahiányon. És minderről nyíltan beszél. Ő az Elviszlek magammal e heti vendége.

< 4 5 6 7 8 9 10 >