Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Borbély Alexandra és Nagy Ervin: Előfordul, hogy az éjszaka kellős közepén összevicsorgunk, mint a kutyák

Elviszlek magammal – 2024.04.11. – FB

Az Elviszlek magammal adásában Borbély Alexandra és Nagy Ervin mesélt Krisztának az ikres lét kihívásairól, a hazai színházi szakma nehézségeiről, párkapcsolati zökkenőkről és önbizalomról.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin: Megmaradunk, nyugi! – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.04.10. –

Képzelj el egy mágneses teret, két ellentétes pólus között. Dobj be ebbe a térbe egy nőt, egy férfit, két ikergyereket, sok művészetet, és a magyar közéletet – és megkapod a Borbély–Nagy házaspár életét. Demonstráció az Elviszlek magammal e heti epizódjában.

A Carson Coma az Elviszlekben: Amíg van bajtársiasság, addig van zenekar

Elviszlek magammal – 2024.04.05. – MD

D. Tóth Kriszta autójába Fekete Giorgio énekes és Héra Barnabás dobos ült be, és egy csomó érdekes vagy épp vicces dolgot mondott – ezekből szemezgetünk.

Fekete Giorgio (Carson Coma): Gyűlöletalapú társadalomban élünk – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2024.04.03. – DTK

Beintenek a propagandasajtónak, csoportterápiára járnak zenekarostul és bátran felvállalják a generációjuk dühét. Ők a Carson Coma tagjai, Fekete Giorgio és Héra Barnabás, az Elviszlek magammal premieradásának első vendégei.

Esztergályos Cecília: Szeretem az embereket, akik hatnak rám. És akkor kinyílok, mint egy rózsa

Elviszlek magammal – 2023.12.03. – KAd

Az örök mosoly mögött hatalmas szomorúságok. Esztergályos Cecília vendégeskedett DTK-nál az Elviszlekben:

Esztergályos Cecília: Én nagyon szeretek élni – Elviszlek magammal (ÉVADZÁRÓ)

Elviszlek magammal – 2023.11.29. – DTK

Évadot zár az Elviszlek magammal, méghozzá Esztergályos Cecíliával, akire éveket vártunk… de megérte. Nem is írunk ide előzetesen mást, mint hogy köszönjük neki azt a derűs őszinteséget, amivel élete legnagyobb küzdelmeiről is képes mesélni. Örülünk, hogy van, még sokáig legyen!

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus: A férfiak akkor jönnek, ha szerelmesek, a nők akkor, ha szakítottak velük – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.11.22. – DTK

„Hozzám nem dicsekedni jönnek az emberek” – mondja dr. Hevesi Kriszta. El tudjuk képzelni – mondjuk erre mi. De az Elviszlek magammal kamerái előtt nemcsak arról mesélt, hogyan is állunk a szexszel mi, emberek ma itthon, hanem végre megismerhettük egy kicsit jobban őt magát is. Itt az új epizód, nézzétek:

Azahriah: „Füstszagú emlékek” előli menekülés volt a videózás

Elviszlek magammal – 2023.11.17. – KAd

„Zenenyelven tudok úgy beszélni, hogy az megszólítsa az embereket vagy előhozzon belőlük valamilyen érzést.” A héten Azahriah volt D. Tóth Kriszta vendége! Szemle:

< 1 2 3 4 5 6 7 >