Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Kormos Anett: Nagyot csalódtam magamban, mert a házasság intézményét tiszteltem és komolyan vettem – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.04.12. – DTK

Egy normákhoz közelítő élet maga mögött hagyásáról, csalódásról, újrakezdésről, sőt, újjászületésről. Úgy emberileg, mint szakmailag. Az anyósülésen régi barátunk: Kormos Anett.

Koltai Róbert: Csodálkozom, hogy még mindig milyen nagy kedvem van fölkelni

Elviszlek magammal – 2023.04.05. – DTK

Egy epizód, amely egyszer már elkészült, de nem került adásba. Helyette a stáb és a vendég úgy döntött, hogy inkább újra találkoznak. Így lett az előző évad utolsó adásából az idei évad első, vagyis inkább nulladik epizódja, a jövő heti premier előtt. De tulajdonképpen nem is ez a lényeg, hanem hogy végre itt van Koltai Róbert az Elviszlekben!

Zsiga Melinda: „Megalázó, hogy el kell vinnem egy fehér bőrű embert magammal, hogy bármit is megkapjak az életben”

Elviszlek magammal – 2022.12.07. – DTK

Egy elképesztő történet a kitartásról és akaratról, egy kívül-belül szépséges ember, és egy keservesen fájdalmas tükör mindannyiunknak. Zsiga Melinda kickbox-bajnokkal készült az évad utolsó Elviszlek magammal-epizódja. Ha tehetnénk, kötelezővé tennénk, de nem tehetjük, így csak arra kérünk benneteket: nézzétek meg.

Peller Anna: Nem azt mondom, hogy kérlek, szeressetek, hanem: szeressetek, b.sszátok meg! – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.30. –

Elképesztő energiák, szinte példa nélküli önreflexió, totális keresetlenség, és kiolthatatlan szeretetvágy. Peller Anna az e heti Elviszlek magammal vendége.

Litkey Farkas vitorlázó az Elviszlek magammal új epizódjában

Elviszlek magammal – 2022.11.23. – DTK

„Hogy, miért csinálom újra? Hát mert megvertek!” – Litkey Farkas, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja tizenhárom alkalommal volt a legjobb a balatoni Kékszalagon. Emellett háromszoros világbajnok, olimpikon, és nem mellesleg egy olyan csapatedző, aki nem az ostorban hisz, hanem a szeretetben. De nem csak ezért példaértékű ember. A hírekben már hallottatok róla, most ismerjétek meg jobban, szerintünk érdemes. Itt a friss Elviszlek:

Székely Kriszta: Az egész létezésemben van az emberek számára valami különös – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.16. – DTK

Élete alapkérdése, hogy lehet-e könyvből megtanulni élni. Erre kereste a választ már balerina korában, aztán a Távol-Keleten, majd újra itthon az egyik megosztó valóságshow szerkesztőjeként, és erre keresi a választ most, a Katona József Színház ünnepelt rendezőjeként – egyszerre lesznek 40 évesek az idén. Az Elviszlek e heti epizódjában: Székely Kriszta.

Dr. Máté Gábor: A nők elnyomják saját érzéseiket, elveszítik magukat, és ebbe belebetegszenek – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.09. – DTK

Miközben körbeautóztuk Budapestet – és életének fontos helyszíneit a Dohány utcai zsinagógától a gyerekkori házig –, Dr. Máté Gábor magáról, a családjáról és a feleségével való kapcsolatáról is sokkal többet mesélt, mint amennyit szokott. Hogyan betegít minket a társadalom, miért vannak veszélyben a nők, hogyan választ helyettünk párt a gyerekkori traumánk, és hogyan gyógyulhatunk együtt a társunkkal… erről is beszélt a világhírű magyar orvos-traumakutató az Elviszlekben.

Szily Nóra: „Így én még nem tudtam összesimulni senkivel” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.02. – DTK

„Én ezt megszolgáltam, kivártam, kibekkeltem, nem alkudtam meg” – mondja Szily Nóra könnyes szemmel, és mi nem tudunk nem vele sírni örömünkben. Mert húsz év egyedüllét után, 57 évesen is lehet újrakezdeni, szövetségest találni. Ráadásul még a munka frontján is jól alakulnak a dolgai. Egyszerűen jó látni, hogy valakinek 2022 a boldogság éve! Az elviszlek e heti vendége: Szily Nóra, nézzétek meg, és örüljetek vele:!

< 1 2 3 4 5 6 7 >