Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Jordán Tamás: Az én Istenem az egy liberális isten – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.10.18. – DTK

Ebben a műsorban nagyon gyakran kerül fénybe a vendégek esendő emberi arca. De olyan elképesztően őszinte önszembenézéssel nagyon ritkán találkoztunk az elmúlt több mint nyolc évben, mint a Jordán Tamással készült beszélgetésben. Szánjatok időt az e heti Elviszlekre, érdemes.

Polgár Judit: „Mindent feketén-fehéren láttam, nem csak a sakktáblát” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.10.11. – DTK

Hogyan válik felnőtté valaki, akinek az élete első 20–25 évét egyetlen dolog töltötte ki? Milyen anyuka lesz a nőből, akinek világéletében férfimezőnyben kellett küzdenie? Hogyan választ párt az ember, ha világhírű, egyfolytában utazik, de családot szeretne? És miként találhat valaki életcélt egy olyan sportpályafutás után, amely hozzászoktatta a nemzetközi sikerhez? Polgár Judit megmutatja. Ő az e heti Elviszlek vendége, érdemes végignézni.

„Kiszorultam a szakmámból, mert nem hiszek a rendszerben” – Oltai Kata az Elviszlek magammal vendége

Elviszlek magammal – 2023.10.06. – KC

Oltai Kata emblematikus karaktere a magyar közéletnek, mert nem fél kimondani azt, amit helytelennek vél az ország működésében. Olvassátok el, melyek voltak a legérdekesebb gondolatai, melyeket megosztott D. Tóth Krisztával az Elviszlek magammal e heti adásában.

Oltai Kata: „Mindenki megy el körülöttem, akik szellemi társaim” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.10.04. – DTK

Azt mondja, nem szeretne gazdag ember lenni, mert az félrevisz az utcáról, „ahol a társadalom zajlik”. Lemond egy sor privilégiumról, mert az elvei fontosabbak. Ahol szembemennek azzal, amiben hisz, onnan eljön. Nem érzi, hogy neki bármi is „jár”. Ezt itt Magyarországon bátorságnak hívják. Oltai Kata számára viszont ez az alapvetés: maga az élet. Ő az Elviszlek e heti vendége, nézzétek meg:

Dezső András: „Hozzám közelebb áll, aki pacekba' bűnöző, mint az a bűnöző, aki játssza a politikust”

Elviszlek magammal – 2023.09.28. – MZS

Az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, Dezső András tényfeltáró újságíró őszintén mesélt a sajtószabadsághoz fűződő viszonyáról, az újságírók lehallgatásáról, illetve arról, hogy van-e olyan – már nem aktív – bűnöző, akivel baráti kapcsolat alakult ki köztük.

Dezső András: „Úgy állok hozzá, hogy ahol tudnak, ott lehallgatnak” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.27. – DTK

Magyarország talán legismertebb tényfeltáró újságírója. Bűnügyi szakíróként négy könyv szerzője; amelyek a magyarországi szervezett bűnözés történetét, a kábítószer-kereskedelmet és a titkosszolgálatok működését tárják fel. Ő maga a világtól elvonultan él, ott, ahová csak csónakkal lehet eljutni. És már megszokta, hogy valószínűleg lehallgatják. Dezső András az e heti Elviszlek vendége, nézzétek meg:

Asztrológus mondta Somának: Gyöngyibaba, a képletedből ordít, hogy szublimálnod kell a libidódat

Elviszlek magammal – 2023.09.21. – DD

Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa volt az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, amelyben őszintén mesélt a semmiből feltörő szexuális energiáiról, az apjával való kapcsolatáról, és a hűtlenségéről is. Most három részletet olvashattok a beszélgetésből kedvcsináló gyanánt:

Soma Mamagésa: Most szeptemberben vagyok 10 éve teljesen hűséges – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.20. – DTK

Abban biztosak voltunk, hogy DTK egyetlen percig sem fog unatkozni mellette. Aztán megnéztük az elkészült epizódot, és azt kell mondanunk: mi sem! Az Elviszlek e heti epizódjában Spitzer Gyöngyi Soma Mamagésa látható egy megejtően őszinte és igazi beszélgetésben a női lét „vérmisztériumairól”, a szublimálandó libidóról és a megtalált hűségről (sok minden más mellett).

< 1 2 3 4 5 6 7 >