Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Dezső András: „Úgy állok hozzá, hogy ahol tudnak, ott lehallgatnak” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.27. – DTK

Magyarország talán legismertebb tényfeltáró újságírója. Bűnügyi szakíróként négy könyv szerzője; amelyek a magyarországi szervezett bűnözés történetét, a kábítószer-kereskedelmet és a titkosszolgálatok működését tárják fel. Ő maga a világtól elvonultan él, ott, ahová csak csónakkal lehet eljutni. És már megszokta, hogy valószínűleg lehallgatják. Dezső András az e heti Elviszlek vendége, nézzétek meg:

Asztrológus mondta Somának: Gyöngyibaba, a képletedből ordít, hogy szublimálnod kell a libidódat

Elviszlek magammal – 2023.09.21. – DD

Spitzer Gyöngyi, azaz Soma Mamagésa volt az Elviszlek magammal legújabb epizódjának vendége, amelyben őszintén mesélt a semmiből feltörő szexuális energiáiról, az apjával való kapcsolatáról, és a hűtlenségéről is. Most három részletet olvashattok a beszélgetésből kedvcsináló gyanánt:

Soma Mamagésa: Most szeptemberben vagyok 10 éve teljesen hűséges – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.09.20. – DTK

Abban biztosak voltunk, hogy DTK egyetlen percig sem fog unatkozni mellette. Aztán megnéztük az elkészült epizódot, és azt kell mondanunk: mi sem! Az Elviszlek e heti epizódjában Spitzer Gyöngyi Soma Mamagésa látható egy megejtően őszinte és igazi beszélgetésben a női lét „vérmisztériumairól”, a szublimálandó libidóról és a megtalált hűségről (sok minden más mellett).

Kemény Dénes: Edzőként megvártam, hogy mindenki jóllakjon, és csak utána ettem – Elviszlek magammal (PREMIER)

Elviszlek magammal – 2023.09.13. – DTK

Micsoda történet az övé – és micsoda történetet adott ez az ember mindannyiunknak! Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok pólókapitánnyal startol az Elviszlek őszi évada. Micsoda indítás! Nézzétek meg, és legyetek jól ti is ettől a beszélgetéstől:

Zsiga Melinda: Annyira megalázó, hogy el kell vinnem egy fehér embert magammal, hogy bármit is megkapjak az életben

Elviszlek magammal – 2023.08.17. – KAd

Sokan szeretik, sokak példaképe, de azt mondja, mindenkitől tart némi távolságot. Gyerekkori alapélménye ugyanis, hogy ő nem kell, hogy teher mások számára. A sport pedig mindig is egy terepet jelentett számára, ahol bizonyíthat.

Kedvenc pillanataink az Elviszlek magammal tavaszi évadából

Elviszlek magammal – 2023.07.12. – TF, DTK

DTK és Tóth Flóra, a műsor szerkesztője elmondja, mely beszélgetések érintették meg őket leginkább a 12 + 1 epizódból.

Hozleiter Fanny Mosolyka: Megfordult a fejemben, hogy véget vetek az életemnek – Elviszlek magammal (ÉVADZÁRÓ)

Elviszlek magammal – 2023.06.28. –

Hozleiter Fanny, vagyis Mosolyka 18 éves kora óta „éli túl” az orvosi prognózisát. Idén tölti be a 35-öt. És csak megy tovább. Akkor is, ha nincs kedve élni, nincs kedve fájni, nincs kedve elviselni a veszteséget, a nyomást, a kiszolgáltatottságot. Hihetetlen ember, ám hamarosan itt hagyja Magyarországot, és külföldön kezd új életet. Sűrű lett az Elviszlek-évadzáró… ahogy kell. Nézzétek meg:

Berki Krisztián: „Fontosabb, hogy milyen emberré váltam, mint az, hogy olimpiai bajnok vagyok” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.06.21. – DTK

Ha szeretnétek ma estére valami nyugalmasat, kellemeset és motiválót, akkor nézzétek meg Berki Krisztián olimpiai bajnok tornászt az Elviszlek magammal legfrissebb epizódjában. Ohmmmm…

< 2 3 4 5 6 7 8 >